Magasinet M!

Soundboks 3: Vildere!

Nyeste variant af den ny-legendariske festival højttaler lever op til forventningerne

For en virksomhed, der startede op med tre drenge, der stod og byggede festivalhøjttalere i en garage, er der sket en hel fucking del for Soundboks på knapt 5 år!

For det var sådan det hele startede for højttaler virksomheden, der bare gerne vil holde en kæmpe ubesværet fest, med store højttalere der spiller HØJT og længe, på et batteri.

Den tredje udgave af Soundboks er allerede ude og navnet; Soundboks 3, er også lige ud af landevejen.

ANNONCE
Soundboks 3: Vildere!

Men hvad er nyt?

Stort set det hele, på trods af at både højttalerens silhouet og missionen om at spille højt.

Soundboks 3 er blevet designet fra bunden op, og den matcher og overgår de tidligere varianter på mange punkter:

Den er i stand til at blæse 126 dB ud ved max volume. Det er lige så meget som den gennemsnitlige live-koncert.

Batteriet leverer op til 40 timers musik på mellem lydstyrken og 8 timer på lydttrin 11. Det er udskifteligt - hot swappable.

Den er selvfølgelig udstyret med Bluetooth, men derudover er det også muligt at forbinde grej via 3.5 mm jack, XLR; 1/4 og 1/8.

Partytricket er TeamUP mode, der gør det muligt lynhurtigt at koble op til 5 Soundboks 3 sammen via trådfri SKAA teknologi.

Og konstruktionen er stadig bundsolid.

ANNONCE
Soundboks 3: Vildere!

Det er let at sidde og liste features op, men det er den slags der næsten skal opleves, før man tror det. Men, hvis du har været rundt på diverse festival-camps i de seneste år, har du uden tvivl stødt på de prominente højttalere, der problemfrit spiller lejre op til camp-parties, og modtager benhårde tæsk undervejs.

Soundboks 3 er bedre.

Da jeg lånte to af de nye højttalere til test, skulle jeg lige teste hvor højt de kunne spille, bare lige hurtigt på kontoret. Der gik knap et halvt minut, så dukkede naboen op, med en pæn forespørgsel om at skrue ned!

Jeg er vild med konstruktionen af den nye højttaler, alt er chunky og lavet med holdbare materialer - det virker ikke til, at der er gået på kompromis nogen steder, og det kan man ikke sige for mange andre af de højttalere, der forsøger at konkurrere i feltet.

Mit perfekte testscenarie opstod efter en uge med de to højttalere. Jeg blev kontaktet af en ven, der skulle holde stor fest, og som ville høre om ikke han kunne låne mit højttalersetup (Jeg har stadig et par gammeldags højttalere m forstærker stående i kælderen). Det kunne han ikke, men til gengæld kunne vi rigge de to nye Soundbokses op.

Så det gjorde jeg - festlokalet var et større af slagsen, der var tilstødende til en sportshal af ældre dato - og som det vanligt er med den slags, var strømudtagene sparsomme og dårligt placeret, så det var endnu et plus til Soundboks.

Uden at have givet instruktioner eller ledetråde, bad jeg min ven om at sætte de to højttalere i pairing mode, og på under fem minutter spillede musikken. Det er en bedrift i sig selv, at det kan være så simpelt at sætte op.

Du har nok allerede gættet det, men de to Soundbokse spillede højt og uafbrudt på batteri hele aftenen og natten igennem uden problemer - andet end den tilfældige fulde dude, der pludselig fandt Spotify-kilden, og fuckede med playlisten, men det tilskrives udfordringen: people-problem.

ANNONCE
Soundboks 3: Vildere!

Bærbar..

Soundboks beskriver deres højttaler som den vildeste bærbare bluetooth højttaler på markedet, men det kommer selvfølgelig lidt an på, hvordan man definerer ordet bærbar.

Jo, der er to solide bæregreb og afrundede kanter, så man ikke flår sig selv i stykker på at slæbe den rundt - men transportabel er nok et ord der passer bedre i min optik. De vejer alligevel på den pæne side af 15 kilo.

Man kan ikke komme uden om, at Soundboks 3 på alle leder og kanter er et suverænt produkt - jeg kan ikke se et bedre alternativ, hvis man har lyst til at holde en ubesværet - og højtspillende fest, langt fra nærmeste strømkilde.

Men, ligesom når man vil være den hurtigste knallert på havnen, kræver det også en vis indsats at være den højest spillende knægt på campen. Indsatsen her lægges i form af hårdt tjente kroner, Soundboks 3 koster nemlig 6.699 kroner.

Hvis man punger ud til den, kan men derimod gøre sig klar til at være go-to duden, der altid hjælper ud, når de andre mangler en fest (Eller starte en udlejningsvirksomhed!).

ANNONCE
Soundboks 3

Læs mere og bestil på Soundboks.com

Del

Seneste nyt

Annonce