Magasinet M!

South Parks Corona-afsnit er det bedste fra serien i 7 år

South Park Pandemic Special

South Park har nu haf premiere på deres pandemi-special, et timelangt afsnit, med fokus på Corona-pandemien og kommentarer på alle de crazy ting der er sket i verden (USA) på det seneste.

Afsittet der i USA havde premiere på Comedy Central, blev belønnet af de amerikanske seere som det bedst bedømte South Park afsnit i 7 år! 

Synopse:
Vennerne Stan, Kyle, Cartman og Kenny er tilbage i skole - men med mundbind, omringet af beskyttende plastikbobler og med en bevæbnet detektiv som ny klasselærer.

Stans far Randy er fast besluttet på at få det bedste ud af pandemien, og i traileren ser vi ham i spidsen for et særligt pandemi-event i forsøget på at tjene penge på den tragiske krise.

Vi ser også en konflikt udspille sig mellem vennerne, hvor Cartman iført pyjamas nægter at komme tilbage til skolens slaveanstalt, mens Kyle beskylder ham for at sprede livsfarlig virus i hjemmet.

Afsnittet har havde samtidig premiere i Danmark på Paramount Network (Kabel), og det sendes igen, på samme kanal:

4. oktober kl 01.00
8. oktober kl 00.00

Der er endnu ikke muligt at streame afsnittet på nogen tjenester herhjemme. Så hvis du skal fange det mens det er højaktuelt, er det bare med at sætte en alarm.

ANNONCE
South Park Pandemic Special
Del

Seneste nyt