Magasinet M!

Sov nøgen og bliv sundere

Eksperterne har talt: Det er bedre for dit helbred at sove nøgen



Er din kæreste også en af dem, der pakker sig ind i tre uldne trøjer og tykke strømper, når I skal i seng? Det er der nu råd for, da eksperter hævder, at det er bedre for dit helbred at sove nøgen.

Kun 10% af alle danskere sover nøgne om natten, viser en ny undersøgelse som DreamZebra står bag, men faktisk burde langt flere smide tøjet under dynen. Når man sover nøgen, regulerer kroppens temperatur sig bedre, hvilket giver en bedre nattesøvn og dermed et bedre helbred. Nattøj er med til at holde på kunstig varme, som både kan skabe bakterier, men også forværre sædproduktionen hos mænd. Stramme boksershorts kan derfor virke direkte skadende for spermen, så der er altså gode grunde til at smide underbukserne om natten!

ANNONCE
Sov nøgen og bliv sundere

Skal du også overbevise din kæreste om at smide tøjet om natten, kan du måske forsigtigt (læs: meget forsigtigt!) fortælle hende, at det britiske blad Diabetes har rapporteret, at man faktisk kan tabe sig ved at sove nøgen. En køligere nattesøvn sætter gang i stofskiftet, samtidig med at det øger produktionen af det brune fedtvæv, som forbrænder fedt og omdanner energien i kroppen til varme. Så stå tidligt op og løb en tur, eller sov en time længere om morgenen uden tøj på? Ikke svært valg, vel?

Eksperternes råd er derfor klart og tydeligt: Sov nøgen for et bedre helbred!

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce