Magasinet M!

Sovsekongen genvinder trofæet: Her er Danmarks bedste bøfsandwich

Dobbeltvinderen Café Ella står klar med årets sovsedruknede guldvinder!

Bøfsandwich er en gudespise og noget vi danskere ynder at inhalere fra tid til anden - come on, sovs, burger og snaller? What's not to like.

De Brune Riddere har traditionen tro år efter år sørget for at give dig et pejlemærke om, hvor på Danmarkskortet de bedste versioner af Bøfsandwich findes.

I år er vinderen af Danmarks Bedste Bøfsandwich en genganger fra sidste år, Café Ella, som sørger for en syndig rejse på smagsløgene.

“Efter man har fået jydenachos og flæskesvær som en fræk lille snack inden serveringen, er man klar - svælget er smurt og smagsløgene er kalibreret efter den brune skala. Sovsen er ikke millimeterfabrikeret som på en tysk doktor-fabrik, hvilket naturligt giver lidt variation i smagen og kraften, alt efter hvilke råvarer der er i sæson. Nye tiltag i år er blandt andet fond på ristet kylling, marv og ristede løg og bundniveauet er højt - uanset de fine variationer i smagen - så vi hylder, at det er kærlighed og sublimt håndværk der er fremherskende i Café Ellas køkken!” - udtaler formand for dommerpanelet, De Brune Riddere, Lasse H. Görlitz, om bøfvinderen.

Hvortil næstformand Frederik Lundberg understreger, hvor meget en bøfsandwich betyder for danskerne:

"2022 var vi ret sent henne på året, førend Café Ella på Horsens Kunstmuseum serverede sin første bøfsandwich. Men historien fortæller alt om hvordan det gik fra ingenting til Danmarks bedste på lidt over to måneder. Men at en jysk grillbarsklassiker i moderne fortolkning kunne ende med at være med til at fordoble besøgstallet på et kunstmuseum, var der helt ærligt ingen, der kunne forudse."

Stort tillykke til Café Ella - vi ses inden længe, vi sidder allerede i bilen!

ANNONCE
Vindere af Danmarks Bedste Bøfsandwich gennem årene
2023: Café Ella, Horsens 2022: Café Ella, Horsens 2021: Panorama Mad & Vin, Silkeborg 2020: Panorama Mad & Vin, Silkeborg 2019: Rasses Skovpølser, Skanderborg 2018: Restaurant Kohalen, Aarhus 2017: Rasses Skovpølser, Skanderborg 2016: Grisen, Nørrebro, København 2015: Grisen, Nørrebro, København 2014: Havnens Perle, Aarhus 2013: Restaurant Vestre Baadelaug, Aalborg 2012: Havnens Perle, Aarhus
ANNONCE
Del

Seneste nyt