Magasinet M!

Spa kæmper med seriøst problem: Folk knalder som kaniner i deres pools

En spa i bydelen Queens i New York har været ramt af skandale efter skandale. Spaen er dog åbent igen, men nu truer et andet problem. Gæsterne er simpelthen alt for kåde i vandet - og skjuler det ikke.

Spa kæmper med seriøst problem: Folk knalder som kaniner i deres pools

Det lyder som en fantastisk fest, men spaen Spa Castle har fået et seriøst problem med kunder, som har rykket lagengymnastikken over i det våde element.

Flere øjenvidneberetninger giver nemlig et billede af et sted, hvor liderlige kunder får afløb for deres instinkter, skriver New York Post.

"Vi åbner klokken seks om morgenen, og mange strippere kommer her efter arbejde for at slappe af. De hopper nøgen i poolen og snaver med hinanden. Det ligner noget fra en pornofilm," siger en anonym ansat.

Avisen satte sig for at undersøge sagen selv, og kunne efter to besøg konstatere, at der var rigtig meget om snakken.

Mellem børn og ældre mennesker kunne de således observere en kvinde smide tøjet og lege med attributterne foran en mand og kvinde. Få minutter efter stod hun foran manden, imens hendes arm hoppede op og ned i vandet. Få meter fra dem sad et par og byttede mundvand.

Klokken var endnu ikke slået 9.00 endnu.

 

 

 

ANNONCE
Spa kæmper med seriøst problem: Folk knalder som kaniner i deres pools

"Der er et stort problem med kunder, som dyrker sex i poolen og ledelsen ved ikke, hvordan de skal håndtere det. Stort set hver dag, så bliver nogen taget i at dyrke sex i poolen. De tror, at de er diskrete omkring det, men det er de overhovedet ikke. Når du ser en nogen sidde på skødet af en mand og hoppe op og ned, så ved du, hvad der foregår," siger den ansatte.

Andre kunder fortæller lignende historier.

"Jeg var nødt til at holde op med at komme der om lørdagen. Det var ligesom en gymnasiefest, der var blevet til et kæmpe orgie derinde. Alle mulige steder kunne jeg spotte piger, som sad og red deres mænd. Jeg har også set fyre rive den af midt i poolen," fortæller Whitney Ward.

"Jeg så to fyre rive den af på hinanden i dampbadet. Nu har jeg et billede af sperm, som svømmer rundt i dampene," fortæller David Chan.

"En lille koreansk mand kom op til mig, og sagde, at han godt kunne lide mine "kugler". En anden gang spottede jeg et par, som virkelig snavede igennem. Da de gik op kort efter, så havde han den største erektion, jeg nogensinde har set," siger A.S. Bunny.

Myndighederne har flere gange lukket spaen for flere alvorligere hændelser. I 2014 blev en 84-årig mand fundet død en pool. Og så sent som i februar var en 6-årig pige ved at drukne, da hendes hår blev fanget i en dyse under vandet.

Men ellers lyder stedet da som en fest - en lidt ulækker fest!

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce