Magasinet M!

Space Jam 2 officielt bekræftet med Lebron James

Tegneseriefigurer og basketball!

Nu er det endelig sket.

Space Jam 2 er blevet bekræftet!

Rygterne har længe svirret omkring LeBron James, som skulle tage stafetten videre fra Michael Jordan - og nu er tiden kommet. Ved siden af ham ser vi igen Bugs Bunny, Bill Murray, Wayne Knight, Daffy, Porky og alle de andre karakterer fra den originale film.

Bekræftelsen kommer i søgelyset på baggrund af, at Ryan Coogler nu blevet producer på filmen - Coogler har tidligere kreeret eminente film såsom Creed, Fruitvale Station og Black Panther. 

Toeren bliver instrueret af Terence Nance og LeBrons eget filmselskab, SpringHill Entertainment, har netop vist deres første teaser-billede fra filmen!

Vis dette opslag på Instagram

? ? ?

Et opslag delt af SpringHill Entertainment (@springhillent) den

ANNONCE

Awesome!

LeBron og hans forretningspartner har diskuteret idéen om Space Jam 2 i snart 5 år nu, og han fortæller følgende om projektet:

"Space Jam-samarbejdet er meget mere end bare mig og Looney Tunes som samles og laver en film. Det er meget større. Jeg vil gerne have børn til at forstå, den magt eller succes de kan opnå, hvis de bare lader være med at give op på deres drømme. Og jeg mener, at Ryan Coogler gjorde det for mange mennesker."

Det bliver episk!

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce