Magasinet M!

Spanking for begyndere: Her er 3 tricks til dig, der trænger til lidt smæk

Smæk på under dynerne?

En lille fetish på sexfronten, der for alvor har vundet indpas i moderne tid - det er naturligvis BDSM eller spanking.

BDSM står for "Bondage, Disciplin, Dominans, Submission, Sadisme og Masochisme."

Det er en seksuel praksis og en form for alternativ seksualitet, hvor deltagerne engagerer sig i en række seksuelle aktiviteter og rollespil, der involverer magtudveksling, smerte, dominans, sex og underkastelse.

BDSM indebærer ofte en formel aftale mellem de involverede parter, der definerer grænser, roller og samtykke.

Her er en kort beskrivelse af de vigtigste elementer i BDSM og nogle af de mest populære lege og aktiviteter:

1. Bondage (B):

Dette indebærer at binde eller begrænse en persons bevægelsesfrihed ved hjælp af reb, manchetter, bånd eller andre genstande. Formålet er ofte at skabe en følelse af magtesløshed og overgivelse.

2. Disciplin (D):

Disciplin indbefatter faste regler og straf for overtrædelse af disse regler. Det kan omfatte spanking, piskning eller andre former for straf for at korrigere adfærd.

3. Dominans (D):

Dette indebærer at have magt og kontrol over en partner i en seksuel sammenhæng. Den dominerende part bestemmer, hvad der skal ske, mens den underkastede part overgiver sig til de instruktioner og ønsker, der er fastsat af den dominerende.

4. Submission (S):

Submission refererer til den underkastede parts vilje til at underordne sig og adlyde den dominerende. Dette indebærer normalt at følge instruktioner, acceptere kontrol og finde tilfredsstillelse i at blive brugt og styret.

5. Sadisme (S):

Sadisme refererer til at få glæde af at påføre smerte eller ydmygelse på en partner. Dette sker altid med samtykke og inden for de fastlagte grænser.

6. Masochisme (M):

Masochisme indebærer at finde nydelse i at modtage smerte eller ydmygelse. Den masochistiske part søger ofte at tilfredsstille den sadistiske part og oplever glæde ved at blive styret og underkastet.

ANNONCE

En stor del af dennes succes i nyere tid skyldes uden tvivl en perlerække af husmoderporno-noveller, som spænder over ting såsom Fifty Shades of Grey.

Her bliver leg med dominans, spanking og fikseringshygge illustreret i vilden sky, så det pludselig bliver lidt varmt på sofaen en kedelig torsdag aften. 

Hvis du eller din partner ønsker at eksperimentere lidt med den slags - så har vi fundet 3 gode bud på begynder-grej til spanking herunder!

Flogger-smæk

En af markedets mest populære gadgets til spanking er den famøse 'flogger', som er en masse lædersnore, der er bundet sammen og giver ret ret ambitiøst rap over ballerne med stor kontaktflade!

Startpakken til bondage

Her får du hele pakken, som giver dig en introduktion til en verden af smæk, pisk, fiksering og sjov og ballade til ingen penge!

Leopard-smæk

Paddles er også en vigtig spiller i denne kategori, som har en stor kontaktflade og et gevaldigt smæk på alt efter humør!

Og hey - husk altid lige glidecreme!

ANNONCE

De mest populære lege

Nogle af de mest populære lege og aktiviteter inden for BDSM inkluderer:

Reb bondage:

Dette indebærer brug af reb til at binde en partner på en kunstnerisk og erotisk måde. Det kan omfatte japansk bondage, kendt som Shibari.

Rollespil:

Deltagerne antager forskellige roller og karakterer for at udforske forskellige magtdynamikker. Dette kan omfatte læge-patient, lærer-elev eller andre fantasier.

Dominans og underkastelse:

Dette omfatter at udforske magtudveksling i et seksuelt forhold, hvor en partner er den dominerende (dominant) og den anden er den underkastede (underdanig).

Smæk og spanking:

Dette indebærer at bruge hænder eller paddle til at give en partner smæk på balderne. Det kan give både smerte og fornøjelse.

Fetishes:

Mange mennesker i BDSM-kulturen har forskellige fetisjer, som de udforsker. Dette kan inkludere fodfetish, læder- eller latexbeklædning, og mange andre.

Elektrostimulation:

Dette indebærer brug af elektriske apparater til at stimulere erogene zoner eller påføre smerte på en kontrolleret måde. Det er vigtigt at bemærke, at BDSM-aktiviteter udføres altid med samtykke og respekt for de involverede parters grænser. Kommunikation og tillid er centrale elementer i BDSM, og det er afgørende at etablere klare regler og grænser, inden man udforsker disse aktiviteter. BDSM er ikke nødvendigvis synonym med vold eller misbrug, da det bygger på gensidig nydelse og forståelse mellem de involverede parter.

ANNONCE
Del

Seneste nyt