Magasinet M!

Speasy - det lette måltid.

Personligt slankeprogram… pulver, bars og kostomlægning.Speasy - det lette måltid.
Jeg tror, at vi allerede fra starten kan blive enige om, at en vellykket slankekur ikke går ud på at tabe så meget som muligt, på så kort tid som muligt! Det er usundt for kroppen, og man har i flere år hørt at denne type slankekure ikke har et holdbart resultat. Altså vil man tage det meste, eller alt på igen, hvis man har for travlt.

Speasy har udviklet nogle produkter, som kan hjælpe dig ned i vægt, eller lede dig på rette spor i kampen om et sundere liv. Du kan starte med pulver som du drikker hver dag i 8 uger. Pulveret erstatter alle dine måltider, og du kan kombinere det med f.eks. en frugt-bar. Man taber sig 0,5 - 1 kg. hver anden uge. Dog skal du huske, at hvis du efter de første 8 uger ønsker at fortsætte med pulverkuren, skal du lige holde en pause på 3 uger først, og evt. konsultere din læge.

Speasy pulver fås i disse smagsvarianter:

 • Tropical

 • Chokolade

 • Basissmag

 • Jordbær

 • Kombipakke med 3 smagsvarianter.

  En dagsdosis af Speasy pulver indeholder ca. 810 kcal.

  Jeg vil nok vælge at se de første 8 uger som en udrensningsperiode, hvor man "letter" kroppen for
  Hvis du har behov for, at se hurtige resultater fordi det giver dig en bedre motivation til, at fortsætte en slankekur, kan du også bruge Speasy pulver til dette i den omtalte 8 ugers periode. Det kan være meget godt for dem, som har svært ved, at komme i gang, og få gjort noget ved det.

  Speasy bar fås i disse smagsvarianter:

 • Chokolade

 • Frugt

 • Mint.

  Der er ca. 210 kcal. i én bar.

  Det er her som med alle andre slankekure vigtigt, at man drikker meget væske i form af vand og kaffe/te. Også frugt og grønt spiller en rolle når du skal tabe dig, og de fleste diæter anbefaler en overvejende stor indtagning af disse produkter. Lige som du skal spise langsomt, dyrke motion, da det sætter forbrændingen i vejret, og spise 5 - 6 gange om dagen.

Sådan blandes Speasy - Nemt og hurtigt med vand
ANNONCE
Speasy - det lette måltid.
Et godt råd til slankende mad, som man vist ofte synes er lidt kedeligt og smagsløs, da man skal passe på, hvad man putter i gryden er, at bruge mange krydderier og farverige grøntsager. Det gør maden lidt mere tillokkende når den skal vurderes af vores kritiske, og forkælede øjne.

Som tidligere nævnt, øger motion forbrændingen, og motion er også sundt for dig og din krop. Hvis du ikke dyrker motion til dagligt kan det også her være ret svært, at komme i gang. Speasy anbefaler dig, at finde en motionspartner, da det kan gøre det lettere at starte på noget fysisk hårdt når man ikke er alene. Og find så en sportsgren, eller motionsform, som passer til dit temperament.

Sammen med Dansk Droge og flere dygtige diætister kan du komme på kursus i anvendelsen af Speasy, få råd og vejledning i en kostomlægningsfase og meget mere.

Du kan tilmelde dig som bruger af siden, hvor du får nogle muligheder, eller lad os bare kalde dem hjælpeværktøjer. Du kan vælge at indtaste din vægt, hofte- og taljemål, herefter bliver der så udregnet et vejledende slankeprogram til dig. Siden indeholder også lidt forskellige opskrifter, på fedtfattig mad, en chat og mange gode informationer om krop og kost. Der er ud for hver gruppe, en vejledning til, hvor meget man bør indtage af f.eks. proteiner, fedt og vitaminer.

Speasy kan købes hos flere store supermarkedskæder, på apoteket og i helsekostbutikker.
ANNONCE
Del

Seneste nyt