Magasinet M!

Spider-Man flytter ind på Disney+

Sonys Spider-Man film rykker sammen med det øvrige MCU-univers

Det har hele tiden været en udfordring for Marvel Studios/Disney, at Sony fortsat sidder på rettighederne til en af deres nøglekarakterer: Spider-Man. 

Ikke desto mindre, har det lykkedes dem at samarbejde om at indflette Spider-Man i MCU - men på streamingfronten er samlingen af heltene nu også endelig begyndt at finde sted.

Det har været bøvlet, hvis man gerne vil gense Marvel-film, at Spider-Man filmene som Sony står får, har været spredt på egne licenser på forskellige streaming-tjenester, men nu lader det til, at Disney+ er i gang med at indhente dem, så alt kan nydes samme sted. 

I USA er alle Spider-Man filmene rykket ind på Disneys streamingtjeneste, og nu følger man trop i Danmark. 

Filmene lander i flere omgange. Første sending sker den 1. juli, hvor Spider-Man 2 (2004), The Amazing Spider-Man 2 (2015), Spider-Man: Homecoming (2017) og Spider-Man: Into the Spider-Verse lander på streameren. 

Disney fortæller, at flere udvalgte titler fra Sony Pictures katalog lander på streamingtjenesten i Danmark senere på året - i praksis betyder det nok, at når licensen udløber hos de andre streamere, så får vi også Spider-Man: Far From Home og Spider-Man: No Way Home på Disney+

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE