Magasinet M!

Spider-Man: No Way Home - Ja, der er post-credit scener efter rulleteksterne

Sæt dig godt till rette, for godbidderne er værd at vente på! (Ingen spoilers)

Spider-Man: No Way Home er netop landet i de danske biografer - og den længe ventede Marvel/Sony-film, som er Tom Hollands tredje solofilm i Marvel-universet forventes at blive en kæmpe blockbuster. 

Foruden alle de rygter der har svirret om selve filmen gennem de sidste år, er der et væsentligt spørgsmål som alle Marvel-fans selvfølgelig brænder inde med. Spørgsmålet er ikke om der er en ekstra lille godbid i form af et filmklip efter rulleteksterne - men hvor mange?

Spider-Man: No Way Home har to post-credit scener

Den første kommer umiddelbart efter de første rulletekster, som lukker filmen ned med Spider-Man tematiseret animation. Efter første post-credit scene, kører de klassiske sort/hvide rulletekster.

Den anden og sidste post-credit-scene kommer som det allersidste - efter alle filmstudiernes logoer har været præsenteret - og er en væsentlig længere end, end vi typisk ser i Marvel-film. 

Hvis du skal have hele oplevelsen med i Spider-Man: Far From Home, bør du derfor sætte dig godt til rette, og vente godt og vel 10 minutter, mens alle rulleteksterne kører over lærredet. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt