Magasinet M!

Spies' Mercedes 600 kan blive din i weekenden

Er du vild med Simon Spies og gamle Mercedes'er, så har vi fundet bilen til dig. Rejsekongens Mercedes 600 kommer nemlig på auktion til Classic Race Aarhus, som afholdes i weekenden.

Spies' Mercedes 600 kan blive din i weekenden

Dette skyldes kemiske stoffer, som kaldes flavonoider, som findes naturligt i frugter, grøntsager, teer, vine, nødder, frø og rødder. Disse er ikke vitaminer, men sparker grundigt til biologien i kroppen, som altså er godt for potensen. Derudover findes der også anthocyaniner, som er godt for vores stofskifte og agerer forsvarsværk mod flere kræftformer.

Hvis du ikke er så meget til blåbær og rødvin, så kan du også mæske dig i kirsebær, brombær, radiser og solbær. Citrusfrugter har også nogle ligende egenskaber, men det er sgu svært at tygge sig gennem en citron.

Potensproblemer kan også været et tidligt tegn på hjerteproblemer og/eller problemer med blodcirkulationen, så det derfor er ekstra vigtigt at spise sundt.

"Vi ved allerede, at kost med flavonoider kan sænke risikoen for sukkersyge og hjerterelaterede sygdomme. Men det er her det første studie, hvor man har undersøgt flavonoider i forhold til potensproblemer, som rammer halvdelen af alle midaldrende og næsten alle ældre mænd," siger den ledende forsker bag undersøgelsen, professor Aedin Cassidy fra University of East Anglia.

Undersøgelsen viste, at mænd som konsumerer kost, hvor indholdet af flavonoider og anthocyaniner var højt, mindskede risikoen for rejsningsproblemer med 10 %.

"Det er ret fantastisk, at man kan sænke risikoen så meget med en kost, som egentlig består af ting, som vi allerede spiser," siger professor Aedin Cassidy.

I studiet har man overvåget 50.000 middelaldrende mænd fra 1986 og frem, hvor man hvert fjerde år gennemgik deres kost. Forskerne har også kalkuleret for deres vægt, træning, koffein og om testpersonerne røg.

Forskerne mener i øvrigt, at i 2025 vil 322 mio. mænd i verden have rejsningsproblemer.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce