Magasinet M!

Spiongadgets

Nu kan du selv lege Agent 007 med disse 7 seje gadgets.

Spiongadgets

Vi har fundet seks fede gadgets til dig. Og en hjernedød af slagsen.

Spiongadgets
  Spionbriller med indbygget 5 megapixelkamera

Det er de færreste, der opfører sig naturligt, når du filmer dem op i fjæset med din smartphone. Men nu kan filme dig og gutterne fredag og lørdag aften, når promillen har ramt sit maksimum og gense alle de vanvittige indslag - uden "show" - dagen derpå.

Det skal der nok komme noget sjovt ud af.

Pris: 750 kr.

Kan købes her

ANNONCE
Spiongadgets
Væg-ur med hemmeligt rum  

Der er ingen grund til at gemme alle dine værdier - og gamle porno dvd'er - væk i en bankboks af frygt for at tyven skal stikke af med dem. For med dette væg-ur, der har et hemmeligt rum, kan du være sikker på, at den dumme tyv aldrig finder din elskede Horney Ass-whores 1-18-samling.

 

Pris: 899 kr.

Kan købes her

ANNONCE
Spiongadgets
  Micro Voice Recorder with USB - 2GB of Internal Memory  

Hvad siger du til en USB-nøgle med indbygget optager? Genial, hvis du ligesom Gollum elsker at tale til dig selv. Eller vil hvis du bare vil høre, hvad hende den lækre fra klassen eller arbejdet synes om dig.

 

Pris: 230 kr.

Kan købes her

ANNONCE
Spiongadgets
  Real Time GPS Vehicle Tracking Device  

Har du set den seneste James Bond-film Skyfall, vil du vide, at radio/GPS-senderen er Bonds fortrukne (og eneste) gadget.

Den her laban er genial, hvis du er nervøs for at få nakket din cykel, bil, motorcykel eller rejsetaske, når du rejser med DSB. For skulle det uheldige ske, at nogle langfingrede tyve render med dit kæreste eje, kan du altid spore dig frem til det stjålne via din smartphone.

Det er sgu da smart.

 

Pris: 1.700 kr.

Kan købes her

 

ANNONCE
Spiongadgets
  Big Brother Scanner

Føler du også hele tiden at 'Big Brother' holder øje med dig? Nu kan du være helt rolig. For denne smarte nøglering, der indeholder en scanner, blinker med rødt lys, når du nærmer dig et hemmeligt placeret kamera.

Så kan du få lov at lave pølser i fred, når du besøger et offentligt toilet - helt uden at føle dig overvåget.

 

Pris: 599 kr.

Kan købes her

ANNONCE
Spiongadgets
  1080P HD Spy ur Night Vision

Det er svært ikke at føle sig som James Bond med dette ur. Eller ham der den rødhårede vært fra Operation X, der stirrer så intenst ind i kameraet. Nu kan du nemlig rende rundt og lege spion mens du optager alt hvad der sker omkring dig - også om natten - med dette fede spion-ur.

 

Pris: 760 kr.

Kan købes her

ANNONCE
Spiongadgets
  Blocking Mobile Bag

Og den dumme:

Din biograf bliver glad for denne taske. For den blokerer nemlig for al signal, således at din telefon ikke ringer under filmen til stor gene for de øvrige biografgængere.

Men hov vent, du kunne jo også bare slå den på lydløs?

 

Pris: 99 kr.

Kan købes her

Del

Seneste nyt

Annonce