Magasinet M!

Spis som 'The Mountain': Så meget koster det at blive verdens stærkeste mand

"For me, ribeye steak is the best meat for strength"

Man kommer ikke sovende til titlen som verdens stærkeste mand. Det kræver selvsagt en masse træning, en masse mad og en god portion penge. Det er nemlig ikke helt billigt at leve som Hafthor Bjornsson, bedre kendt som 'The Mountain' fra Game of Thrones. Der skal noget energi til, før kan klare 472 kg dødløft, og det er ikke helt billigt. 

The Mountain vejer over 180 kg, og det kræver disciplin at holde den vægt: "I'm very disciplined and I'm very focused when it comes to training, nutrition, and everything, and I'm always prepared, and that's the key to success, I believe," fortæller han til CNBC. 

En dag i mad 

Morgenmaden står som regel på 6 æg, 6 stykker bacon og sommetider en cup ris. 

Derefter spiser Bjornsson 6 måltider om dagen, som ser nogenlunde ens ud: 250 gram ribeye sammen med ris, gulerødder og peberfrugter - 200 gram af hver.

"For me, ribeye steak is the best meat for strength"

Over et kilo ribeye om dagen er selvfølgelig ikke en helt billig spise. Hos CNBC har de forsøgt at regne ud, hvad det egentlig koster at spise som verdens stærkeste mand. De har taget udgangspunkt i priserne i den amerikanske supermarkedkæde, Trader Joe's, i New York. 

På bare én dag ville madbudgettet være på over 400 kroner. Det er over 2.800 kroner om ugen. I november 2018 lå det gennemsnitlige, ugentlige madbudget for en mand mellem 19 og 50 år i USA mellem 275 og 550 kroner. Og det er altså om ugen. 

Bjornsson på et år? Ja, han bruger ca. 145.000 kroner på mad.

Men for Bjornsson er det det hele værd: "All of that eating is definitely paying off. It's working. I'm the World's Strongest Man."

Og det har han jo sådan set ret i.. 

Men det er stadig virkelig mange penge at bruge på ribeye!

via GIPHY

ANNONCE

[Kilde: CNBC]

Del

Seneste nyt