Magasinet M!

Spøgelseskvinde hjemsøger en kriseramt familie i første trailer til gyset The Shade

Når ondskaben følger efter dig!

Der har altid været mange teorier - både i virkeligheden og i fiktion - at spøgelser og dæmoner har en tendens til at udnytte de psykisk svage eller ustabile.

Mange gyserfilm følger en kriseramt person eller familie, hvor det overnaturlige hæfter sig fast på sorgen og ulykken som en parasit.

Og denne tankegang bliver udfoldet i første trailer til det nye gys, som går under navnet The Shade.

I filmen The Shade følger vi den 20-årige Ryan, som har problemer med sit mentale helbred - han har blandt andet angst efter sin faders død, og det påvirker både ham og hans familie.

Men foruden sorgen indenfor familien rammer, er der en uventet "gæst', som løbende har sneget sig ind i hans liv.

En mystisk spøgelseskvinde, som dukker op flere gange i løbet af hans liv.

De fleste tænker, at det måske er en manifestation i hans eget hoved, der udspringer af hans ustabile psyke - men da flere også ser kvinden, begynder man at tænke i, at en overnaturlig entitet har udset ham og hans familie som sit næste mål.

Samtidig med at han skal forsøge at bryde den destruktive sti ham og hans brødre har bevæget sig ned af efter deres faders død, skal de også kæmpe med, hvad der virker til at være et oldgammelt væsen på jagt efter dem.

The Shade virker til at være en klassisk, gammeldags spøgelsesfortælling, hvor linjerne mellem virkelighed og fiktion viskes ud og du hele tiden skal forsøge at gætte på, hvorvidt det foregår rigtigt, eller bare er noget, der foregår i Ryan hoved.

Tjek traileren ud herunder - en lovende gyser i horisonten!

ANNONCE
?si=hspJQJSSw0H4DI3P
Del

Seneste nyt