Magasinet M!

Sports Illustrated Swimsuit magasinet kører for første gang med hele tre covermodeller

Tynd, tyk eller Rousey?

Sports Illustrated afslørede det nye cover til 2016-udgaven af det legendariske Swimsuit Magazine i weekenden. 

For første gang nogensinde, har SI ændret koncept, og i stedet for en enkelt almægtig covermodel, har de valgt at køre med tre forskellige, og her er trykket i den grad lagt på forskellige. 

De tre modeller er henholdsvis den 20-årige Hailey Clauson, den 28-årige Ashley Graham og den 29-årige MMA-udøver Ronda Rousey. 

Modellerne er som du kan se vidt forskellige typer, og valget har SI umiddelbart truffet, for at have muligheden for at hylde flere forskellige kvindetyper.

  • Hailey Clauson er den klassiske type bikinimodel, der har været blikfang for Gucci, Agent Provocateur og også været med i en Jay Z video. 
  • Ashley Graham er en vidt kendt plus-size model, og som sådan har hun været omkring alle modeblade der har forsøgt at distancere sig fra den kritik industrien typisk står mål på, i forhold til bodyshaming. Hun er den første plus-size model på Sports Illustrateds forside.
  • Ronda Rousey er hardcore, har I set hende i The Entourage Movie? 

Hvilket cover ville du vælge, hvis du skulle ned og hende Swimsuit 2016 i bladkiosken? Se billederne af hhv Clauson, Graham, og bodypaintede Rousey i galleriet

ANNONCE

PS. Her er en video af Ronda Rousey der bliver malet til shootet!

Del

Seneste nyt