Magasinet M!

Sportsdokumentar-anbefaling: The Olympian

Læs med her, hvorfor du bør se dokumentaren om MMA-kæmperen Mark O. Madsen

Afmålt. Målrettet. Rolig. 

Mark O. Madsen er først og fremmest atlet. Et umage match for den farverige MMA-verden, ville nogen mene. Men jeg er ikke enig. Han er et godt match. 

Marks nickname er “The Olympian”, og det er ikke for sjov. Han er OL-medaljevinder i brydning og har igennem 10 år været blandt de fem bedste mænd i verden, i disciplinen. 

Målet står helt klar for ham: “Jeg skal kæmpe i UFC.”

ANNONCE
Fotograf: Lars E. Andreasen - Sportsdokumentar-anbefaling: The Olympian Fotograf: Lars E. Andreasen

Første gang jeg mødte Mark, var da han for et lille års tid siden havde inviteret til et pressemøde, hvor han annoncerede at han ville indstille en glorværdig bryder-karriere, for at gå all in på MMA - med målet om at kæmpe i UFC. 

Her mødte jeg en målrettet mand, der præsenterede hele sit hold. Hans kone Maria er chefen, husker jeg han sagde med et glimt i øjet - men jeg er slet ikke i tvivl om, at det passer. 

The Olympian er ikke en mand med store armbevægelser og gøgl. Han er målrettet og professionel, hans satser på drømmen - men han ved også at det kræver masser af arbejde, at blive den bedste version af sig selv. Men han er også umiddelbar, let at tale med. 

Det indtryk fik jeg dengang, og forstærket da jeg efterfølgende spiste en pizza med Viaplays danske PR-chef, Mark og marks kone Maria. 

Jeg fik indtrykket af, at der her var et par, der satte alt ind på at realisere et meget ambitiøst mål. Sammen. (Foruden børnene!) 

Jeg er som regel god til at forstå andre mennesker, og derfor er jeg heller ikke overrasket over, hvor godt det er gået siden den milepæl der blev sat i 2018.

Lige nu kan man nemlig opleve den samme målrettede og sympatiske atlet i Viaplay Originals dokumentar-serien “The Olympian”

ANNONCE
Sportsdokumentar-anbefaling: The Olympian

Og den vil jeg anbefale dig at se. 

Den giver nemlig et spændende indblik i landets nok mest sympatiske fighter i en længere årrække - en mand der i løbet af det seneste år har trænet op til, planlagt og vundet en MMA-kamp hver tredje måned. 

Og en mand, der sammen med konen Maria, er instrumentale grunde til, at vi på lørdag får den vildeste MMA fight night på dansk jord, nogensinde. 

Det er fandme imponerende, allerede her. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce