Magasinet M!

Spotify afslører: Her er de 10 sange vi knalder mest til

Når jernet skal frem og pudses er kæresten, er det af og til lækkert med et par sexede rytmer fra dit anlægs højtaler. Ik' så meget tale, bare lytte. Men hvilke sange er det mest populære knaldehymner?Spotify afslører: Her er de 10 sange vi knalder mest til

I ligger der og har godt gang i forspillet. Hun er ny, så I har endnu ikke så meget at tale om. Hvorfor ikke sætte lidt musik på? Problemet kan dog bare være, at det sommetider kan være svært at finde det helt rigtige bollemusik. Den nye Taylor Swift? Nej, vel? Eller er hun måske mere til Barry White? Sikkert ikke, selvom pornofaktoren er i top der.

Men så er det godt, at Spotify - og andre musikkyndige mennesker, der ved, hvilke sange man skal smide på anlægget, når duracell-batterierne skal fyres af - kommer dig til undsætning.

Musiktjenesten har nemlig samlet de sange, deres brugere har mest sex til efter at have analyseret 2,5 millioner playlister. På top 10-listen finder du både ukendte og kendte kunstnere, så der er vel ikke andet for at afprøve det, næsten gang du ruller dig på lagnerne med damen.

Se de 10 sange herunder:

10. Fou De Toi - Dream

ANNONCE

9. Chet Faker - Talk Is Cheap

8. LP - Night Like This 

7. Dylan Gardner - Let's Get Started

6. Zella Day - Sweet Ophelia

5. Disclosure - You & Me (Flume Remix)

4. Coldplay - Magic

3. The 1975 - Menswear

2. Hozier - From Eden

1. The xx - Intro

Det oser jo af sex. Hvad angår The xx' Intro, bør du nok havde nogle backupsange - eller hele albummet klart - da den blot varer lidt over to minutter. Medmindre du selvfølgelig er en hurtig kanon?

ANNONCE
Del

Seneste nyt