Magasinet M!

Spottede du det famøse easter-egg i Game of Thrones-traileren?

Mind = blown.

Hvis du også er oppe at køre over traileren til finalesæsonen af Game of Thrones - så bliver du det også, hvis du ikke spottede den hemmelige easter-egg i traileren.

Det tager sit udgangspunkt i scenen, hvor vi ser Jon Snow, Arya og Sansa i en krypt under Winterfell, hvor deres forfædre begraves. 

Mens Jon går i gennem krypten, ser han en statue af Lyanna Stark, som er Ned's søster og Arya samt Sansas tante. En lille fjer blæses ud af hendes stenhænder, og lander på jorden med Lyannas ord: Du må beskytte ham.

Husker du, at Lyanna sagde disse ord, da hun fødte Jon Snow og gav den nyfødte baby til Ned?

Selvfølgelig kan du det.

I sidste sæson fandt man jo ud af, at Snow ikke var søn af Ned og en luder, men derimod sønnen af Lyanna Stark og Rhaegar Targaryen - hvilket gør ham til den retmæssige arving til Jerntronen.

I det allerførste afsnit af Game of Thrones ser vi King Robert Baratheon gå ned i krypten og lægge en fjer på Lyannas grav.

Robert siger til Ned, at han hver nat drømmer om at dræbe Rhaegar, selvom Ned siger, at alle Targaryens er væk - så siger Robert blot: "Ikke den alle."

Den anden gang vi ser fjeren i aktion, er da Sansa går i gennem krypten med Lillefinger. Hun ser den på jorden og samler den op - hvorefter de snakker om Lyanna og hendes forhold til Rhaegar. 

Her snakker de om, hvordan Lyanna var lovet væk til Robert - men under en turnering mellem Barristan Selmy og Rhaegar Targaryen, vælger Rhaegar efter sin sejr at ride forbi sin kone, Elia Martell - og i stedet lægger en krone af vinteroser i Lyannas skød.

"Blå med frost" - et symbol på, hvor mange mennesker, der blev dræbt over, at Rhaegar valgte Lyanna og ikke mindst et symbol for, hvordan fjeren skifter hænder og videre til den retmæssige ejer.

Robert har desuden givet fjeren til sin søster som et symbol for sin kærlighed til hende.

I slutningen af den nye teaser ser vi så, at fjeren fryser, hvilket måske kan symbolisere, at White Walkers og The Night Kings mission er at dræbe tronarvingen til Jerntronen.

På den måde symboliserer fjeren hele rejsen fra Targaryens fald til White Walkers' invasion - en kamp om Jerntronen, som alt sammen ender ud i det faktum, at en konge valgte en anden kvinde og skabte Jon som den retmæssige ejer.

Heavy shit!

Så fjeren er et easter-eg, som roterer omkring det efterhånden uomtvistelige faktum, at Snow er den retmæssige ejer, og at det hele - frost, ild og kampen for Jerntronen - står og falder med Snow?

Det bliver awesome!

ANNONCE
Spottede du det famøse easter-egg i Game of Thrones-traileren?
Del

Seneste nyt

Annonce