Magasinet M!

Sprættes levende op ved skridtet: Her er den klammeste film-dødsscene i 2015

Western-dramaet 'Bone Tomahawk' byder på den nok klammeste og mest brutale film-scene i 2015. Se den, hvis du tør. Den er ikke for folk med sarte maver. Eller for dem, der ikke kan tåle at se menneskeindvolde, der vælter ud

Sprættes levende op ved skridtet: Her er den klammeste film-dødsscene i 2015

Hvis du elsker brutal dødsvold og organer, der vælter ud af en opsprættet krop, skal du se med her. Og hvis du ikke gør? Ja, så skal du helt sikkert lukke dine øjene fra nu af.

For filminstruktøren S. Craig Zahler har med sin nye film Bone Tomahawk skabt den vel nok klammeste, voldeligste og mest brutale og ubarmhjertige dødsscene i hele 2015. Den få uger gamle film byder på en mere end to minutter lang scene, hvor en settler (en person, der fordrev indianerne fra deres jord i America for mere end 200 år siden, red.) brutalt sprættes levende op med en tomahawk (indianerøkse, red.).

Tre kanniballignende indianere viser ingen nåde og bruger samtidig deres tomahawker til at skalpere toppen af settlerens med hoved med, hvorefter de banker skin og hår ind i munden på ham, så hele tandsættet smadrer. Ja, det er virkelig ulækkert og nådesløst. Gad vide, hvad der foregår inde i hovedet på instruktøren S. Craig Zahler. Helt rask kan han umuligt være.

Se den brutale scene her. Men det er på eget ansvar:

ANNONCE

Filmen byder i øvrigt på stjerneskuespillere som Kurt Russell og David Arquette. Faktisk er det Russell, der ser hjælpeløs til, mens hans ven bliver slagtet af de nådesløse indianere.

Del

Seneste nyt