Magasinet M!

Sriracha hot-sauce mangel på vej

Den røde sovs med det grønne låg bliver en mangelvare

Hvis du er en af de mange, der elsker at sovse din mad til i den legendariske Sriracha Hot Chili Sauce, er der dårligt nyt fra USA. 

Den primære producent af den spicy topping, Huy Fong Inc, har nemlig annonceret at de forventer en kæmpe mangel på produkter i den kommende tid. 

Grunden til produktionsudmeldingen er en hel kavalkade af dårlige omstændigheder. Allerede siden starten af Covid-pandemien har virksomheden haft udfordringer med at få nok chilli-peber til produktionen, og den mangel er nu blevet endnu værre på grund af dårlige verjforhold, der har medført en ekstrem dårlig chili-høst i denne sæson. 

Problemet er så omfattende, at Huy Fong Inc ikke planlægger at tage nye bestillinger før september 2022. 

Huy Fong er ikke den eneste producent af Sriracha Hot Sauces, men en ef de største og bedst kendte. Men den dårlige chili-høst vil nok komme til at have en betydning for, hvor mange hot-sauces vi ser på supermarkederne den kommende tid. Heldigvis er manglen endnu ikke helt synlig her - og for de fleste kan en flaske Sriracha holde et pænt stykke tid, for de få der sluger den på en uge, er det måske værd at tjekke op på lagerbeholdningen. Flame on. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce