Magasinet M!

Stakkels mand: Han skal have stiv dolk uafbrudt i 14 dage, før han må dyrke sex

Han har aldrig prøvet at dyrke sex, men selvom drømmen nu er tættere på end nogensinde før for en 44-årige engelsk mand, skal han først igennem noget af en test.

Stakkels mand: Han skal have stiv dolk uafbrudt i 14 dage, før han må dyrke sex

Ikke nok med at Andrew Wardle fra England er 44 år gammel og jomfru. Han er også født helt uden et af de vigtigste organer for os mænd, nemlig sin penis. 

Heldigvis for ham har lægerne nu løst problemet. Andrew Wardle har nemlig fået indopereret en kunstig penis, der nu betyder, at han snart er klar til at have sex for første gang i hans 44-årige liv. Det skriver avisen The Daily Mail.

Der er bare lige en enkelt hage ved hele projektet. Andrew Wardle skal have en konstant erektion i 14 dage. I træk.

Sådan har han fået en diller

Lægerne har lavet ham en penis ved at tage hud, nerver og muskler fra hans underarm og kombinere det med en mekanisk penis. Den mekaniske penis er en cylinder med en vandpumpe inden i. Herefter kan Andrew selv pumpe sin penis op, når den skal i funktion.

Men for at teste, at den nye penis fungerer korrekt, bliver Andrew nødt til at have en konstant stiv penis i 14 dage. Og at gå rundt i fuld honør 24/7 kan godt give sine udfordringer, fortæller Andrew Wardle.

- Jeg skal tage et tog hjem fra London efter operationen med stiv penis. Men derfra vil jeg nok blive indendøre i de 14 dage, siger Andrew til avisen.

Men når de 14 dage er gået, så kan Andrew og hans 27-årige forlovede endelig kaste sig ud i at gave den gas under dynen. Og Andrew kan endelig miste sin mødom!

ANNONCE
Del

Seneste nyt