Magasinet M!

Start forfesten allerede i bruseren med genial og stilsikker badehøjttaler

Opgradering til hjemmet eller halløj på badehotellet?

Der er noget magisk over musik og en brusebajer, når man skal gøre sig klar til en aften ude i byen - den perfekte måde at sætte stemningen og langsomt komme i gear til at feste natten lang. 

Men der er noget omkring dryppende fingre og smartphones, som ikke rigtig passer sammen, så hvis man ikke har tilpasset playlisten perfekt, inden man håber ind under bruseren, har man et problem.

Men det skal være slut nu med Sharper Image® Spa Studio™ Bluetooth-højttaleren.

I al sin enkelthed en trådløs højttaler, der kan monteres inde i selve brusekabinen og desuden er vandtæt, så du ikke går kold midt i en sang på grund af tekniske problemer. 

Du kan også lige skifte tempo, hvis din duet med Avicii ikke lige rykker nok stemning i rummet med et simpelt tryk på en knap uden at skulle vikle et håndklæde om dig eller forsøge at lave en drypfri håndsudrækning ud bag bruseforhænget. 

Med det anerkendte IPX7 certifikat for vandtæthed kan du gå fuld Tom Cruise i Risky Business på drengen uden at frygte vandplask eller lignende - den kan klare de våde tæsk og sørger for en stabil playliste under hele dit prep til festen. 

ANNONCE
Start forfesten allerede i bruseren med genial og stilsikker badehøjttaler

Selve setuppet er utrolig nemt og overskueligt, hvor man bare har nogle få knapper til at styre funktionerne:

To knapper til at afspille/pause og skrue op og ned for lydstyrken. Alt sammen kan klares med sæbe-indsmurte fingre!

Højttaleren er flytbar og justerbar og skal helt enkelt monteres med sin magnetiske holder - og så kan du beholde den hjemme i badeværelset eller tage med til næste fodboldafslutning i klubben. Den oplades med et tidssvarende USB C-kabel. (Medfølger)

Spa Studio-højttaleren kan generelt løfte stemningen på de trivielle gøremål i hverdagen på badeværelset - hvad enten vi snakker sprøde rytmer, når skægget skal trimmes eller lidt blød jazz, til når der skal afleveres bløde pakker i porcelænskrukken. 

Hvis du mangler det sidste touch på dit badeværelse, så tjek den innovative badehøjttaler ud lige her: Besøg SharperImage.dk

ANNONCE
Se badehøjttaleren i aktion!
Del

Seneste nyt