Magasinet M!

Start superligaen op med gode odds!

Når nu superligaen starter op igen, så er det måske også på tide for dig at komme ind i bets igen. Eller måske er det din første gang? Uanset hvilken det er, så er der alle grunde til at starte på at bette på dit fodboldhold! Hvis du har så meget som bare den mindste interesse i fodbold, hvorfor så ikke tage chancerne og forsøge at vinde lidt penge på det? Det kunne blive sjovt.

Hvis du gør det til et spil, måske endda engager nogle af dine venner, og inden længe vil du ikke kunne give slip på suset, man kan mærke ved at score på en heldig chance! Du kan følge med i de bedste odds på Nordicbet!

Danske superliga

Den danske superliga er en af de ting vi, som danskere, kan være rigtig stolte over. Det er dansk spil for danskere. Det er alle de store danske hold mod alle de andre. Det er nu de nye stjerner kan komme ind i scenelyset, og det er nu, de ældre stjerner skal vise, at de stadig har, hvad der skal til! Det er dig mod dine naboer. Hvilken by er bedst? Hvilken by har den bedste klub? 12 hold mod hinanden, som slås om danske sejre og stolthed. Hvorfor ikke blive en mere aktiv del af det?

At bette på en kamp er en måde at involvere sig selv mere i spillet på det. Det er også en måde at blive en del af dit hold. Hvis du spiller penge på dit hold, så har du investeret i deres sejr. Så når de vinder, så vinder du også, og I kan fejre sejren sammen! Det er også den endelige måde at vise din støtte af holdet på; at du bruger dine hårdt tjente penge på det. Så er du en rigtig fan, eller er du bare med på bølgen? Find ud af det nu til dansk Superliga!

Hvorfor Nordicbet er den bedste løsning til dansk fodbold

Nordicbet, som indtil september 2020 var navnesponsor for den danske 1. division i foldbold, er, som navnet antyder, fokuserer på nordiske bets. Så hvis du gerne vil bette på en dansk kamp, hvorfor så ikke bette på en nordisk hjemmeside? Så skal dine penge ikke ud på en alt for lang tur, nu når de selvfølgelig kommer tilbage til dig igen, hvis du ved, hvad du laver. Det er også en god måde at støtte nordisk handel på og holde handlen inde i vores fællesskab.

Nordicbets er også et godt sted at starte at bette på, hvis man er ny til det. Eller man bare leder efter nye gode forhold. Nordicbet har nemlig en velkomstbonus, som består i et freebet på 500 kroner, som kan udbetales uden omsætningskrav. Det fungerer på den måde, at når du better op til over 500 kroner, så kan du tilføje en gratis væddemål til det bet. Det er en god måde at få lidt flere penge ud af et godt bet. Eller en god start til ikke at bruge for mange penge på sit første spil.
 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce