Magasinet M!

Steelseries er klar med trådløst 4-i-1 headset til både PlayStation, PC, Switch og smartphones

Vigtigste baser dækket!

Steelseries er klar med verdens første trådløse USB-C headset, der byder på en tabsfri lydoplevelse på tværs af gamingsystemer. 

Du kender det sikkert godt - irritationen ved at skulle fedte rundt med 2-3 forskellige headsets, for at kunne tilfredsstille dine høje krav til lyd og mic-performance på tværs af din hjemmearkade. 

Men nu har Steelseries sat sig for, at gøre den problemstilling til et fortidslevn. 

ANNONCE
Steelseries er klar med trådløst 4-i-1 headset til både PlayStation, PC, Switch og smartphones

Den nyeste inkarnation af det herlige Arctis-headset, kommer nemlig i en version, der takket være en USB-C dongle med Steelseries' 2.4 GHz trådløse forbindelse, skaber en god lyd på tværs af både PC, Nintendo Switch, PS4 og Android. 

Steelseries Arctis 1 Wireless har aftagelig mikrofon og et lavprofilt design, og indbyder derfor i højere grad til, at headsettet også kan bruges på farten - sammen med din smartphone - uden du ligner en LAN-party deltager, der er faret vild i bybussen. 

Og for for alvor, at dække alle baser, er der også blevet plads til et aftageligt 3.5mm jack-kabel, så Xbox-drengene også kan have lidt fornøjelse ud af dem. 

Headsettet er allerede blevet smidt på Steelseries' hjemmeside, hvor det sælges for godt 900 kroner. 

ANNONCE
Del
Om forfatteren
 Mikkel M. Vermeulen Mikkel M. Vermeulen

Følg på:
Facebook
Instagram

Hey guys og girls! Følg mig på Instagram - det er det letteste sted at komme i kontakt om diverse tiltag og læserforslag 

Business: mmv@mmm.dk

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt