Magasinet M!

Stewardesse tjente formue på at have toilet-sex med flypassagerer

En kvindelig flyansat er blevet fyret efter at være blevet taget i at have sex med en passager på flyets toilet. Efterfølgende fandt selskabet ud af, at det på ingen måde var første gang, hun havde taget sig en ridetur, mens flyet var i luften.

Stewardesse tjente formue på at have toilet-sex med flypassagerer

En af de ting, vi mænd drømmer om, er at blive medlem af "The Mile High Club" - en klub, du kun kan blive medlem af, hvis du har sex på et flyvende fly. Det kan man roligt sige, at en stewardesse fra et mindre flyselskab i Mellemøsten er. Hun har nemlig igennem en toårig periode haft sex med masser af flypassagerer på flyets toilet, mens hun var på arbejde. En ting, som hun har tjent styrtende med penge på.

Luftfartskilder mener, at hun tog op imod £1.500 (15.000 kroner) for en tur på toilettet - en ting, som foregik, hver gang hun var på arbejde - hvilket i alt har indbragt hende £650.000 (6,6 millioner kroner) over tiden.

For nyligt blev hun dog opdaget og blev fyret med øjeblikkelig virkning.

"Hun har indrømmet at have haft sex med mange andre passagerer, mens flyet var i luften, og at hun foretrak lange distancer mellem Golfen og USA," siger en kilde til den saudiarabiske avis, Sada.

Tidligere på året kom det frem, at flere stewardesser, der arbejdede ved et lavbudget-selskab, måtte ty til prostitution, da flyselskabets lønninger var absurd lave.

Gad vide, om det så også forekommer hos Ryanair?

ANNONCE
Del

Seneste nyt