Magasinet M!

Stig Tøfting udviser truende adfærd

Tøffe banker i bordet, i ny reklamefilm

Stig Tøfting er uden tvivl en af de mere skræmmende fodboldspillere vi har haft gennem årene, og det er heller ikke helt for sjov, når han af englænderne bliver kåret som kandidat til mest uhyggelige start-11'er. 

Hvad der til gengæld er lidt for sjov, er at der bliver spillet på Tøftings famøse bistre temperament, i en ny reklamfilm fra den danske værkstedskæde Quickpot. 

ANNONCE
Da Stig Tøfting fik nok af dårlige autoværksteder

Det skal fandme være i orden!

Værkstedskæden, der tidligere har slået sig på "Billigt, meget billigt." fortæller, at der er en mening bag Tøftings udbrud.

QuickPot har 28 full-service autoværksteder, der med konkurrerer på såvel prisen som kvaliteten af det udførte arbejde, der fand’me skal være i orden. De har hyret Stig Tøfting indt, der er kendt for sin lange karriere som kompromisløs midtbanespiller med blandt andet 41 landskampe på CV’et.

I dag kan han opleves som en kommentator, der ikke pakker tingene unødigt ind, når han analyserer fodbold for blandt andet Viasat. Det gør han heller ikke i kampagnen for QuickPot, der som minimum kører i de kommende måneder.

”Vi er i en branche, hvor bilejerne til tider føler, at den enten er gal med prisen på eller kvaliteten af arbejdet – eller begge dele på samme tid. Vi er garant for det modsatte, og det står vi gerne stå på mål for, også selvom det er plæneklipperen, hvis sorte bog man helst ikke vil ryge i. Når det er sagt, er Stig en varm person, der fra et vanskeligt udgangspunkt er nået meget langt i livet, og det har jeg stor respekt for,”
fortæller Steen Haugaard Fransen, adm. direktør i QuickPot.
 
 
Værkstedskæden står da også godt bedømt af kunder på Trustpilot.
 
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce