Magasinet M!

Stina Petersen

Den hurtigtsnakkende brunette fra Paradise Hotel fortæller om silikone, børnehjem, trekanter og Jylland!

Stina Petersen
Hvordan har du det med, at hele DK har set dine bryster?

Det synes jeg ikke er særlig fedt. Jeg forstår ikke helt, hvorfor de valgte at udstille mig så meget, men det var måske fordi jeg havde en karakter, hvor jeg kunne være en bitch og være ret hårdfør. Men sket er sket, og det er jo bare bryster – halvdelen af danmarks befolkning har dem, ikke?

Jovist! Hvorfor fik du silikone i?

Fordi dengang før jeg flyttede på børnehjem, vejede jeg 14 kg mere, end jeg gør nu, og jeg havde store, naturlige bryster. Så tabte jeg mig, og det første sted en teenagepige taber sig, det er på brysterne. Så gik jeg i mange år og var rigtig utilfreds, men min ekskæreste syntes ikke jeg skulle få dem opereret.. Vi gik fra hinanden da jeg var 20, og så tog jeg i banken og lånte pengene til operationen, for det havde jo været et stort ønske i længe. Og jeg viste, at jeg kunne bære det, fordi de havde været store naturligt. Man kan jo ikke se på dem, at det er silikone, og jeg har været rigtigt obs på, hvordan de skulle se ud, for det skulle ikke være sådan nogle Susan-bryster, hvor brystvorterne sidder og stritter op i vejret.

Hvordan drømmer du om at dit liv skal være i fremtiden?

Jeg vil gerne være en form for leder på et plejehjem, og så vil jeg gerne bo i jylland. Men det er sådan senere hen, når jeg er faldet til ro og har mødt en sød fyr. Lige nu bor jeg i København, og det har jeg altid været super glad for, men det er ikke et sted mine børn skal vokse op, for det bliver jo skudt helt vildt, der er bandekrig, og der er meget pres på, hvordan man skal se ud og så videre.
ANNONCE
Hvad sker der, hvis man beder dig holde kæft, fordi du snakker for meget?

Jamen så tror jeg bare jeg vil holde kæft og lytte. Måske spørge hvorfor! Jeg ville ikke blive gal, bare grine lidt af det.

Hvad er din vildeste erotiske fantasi?

Det er nok at have en trekant. Det er lige meget, om det er med to fyre eller to piger, for jeg er biseksuel. Ej, hvis jeg skulle vælge, skulle det være to fyre, for så ville jeg være mere i centrum!

Hvad er så det vildeste, du har gjort i virkeligheden?

Jeg har ikke gjort noget vildt. Trekanten kan aldrig blive til virkelighed, for hvis jeg havde en kæreste, ville det ødelægge tilliden forholdet. Jeg har heller aldrig haft et one-night, det ville jeg ikke kunne, for jeg synes det er ulækkert og billigt.

Hvad er så det vildeste, hvis vi ikke snakker om sex?

At flytte til Sverige med min ex-kæreste. Det var eddermaneme et stort skridt, for jeg plejer altid at spille med sikre kort, og jeg ville jo ikke have nogen steder at tage hen, vis vi gik fra hinanden.
ANNONCE
Stina Petersen
Håndværker eller akademiker?

Håndværker! De kan jo noget med hænderne, og så går de rundt i bare maver om sommeren.

Skaldepalde eller langhåret hippiesvin?

Skaldepalde.

Christiania eller Christiansfeld?

Christiansfeld.

Blowjob eller anal?

Ingen af delene!

Så nemt slipper du ikke!

Okay... Så blowjob, da!
ANNONCE
Læserservice
Foto: Christian Grüner

Vil du være med? Så opret en babe-profil og kom på Connery.dk!
Del

Seneste nyt

Annonce