Magasinet M!

Stine er Ugens Instababe: - Har du ikke noget pænt at sige, så hold din mund

Sig hej til Stine. Hun er omsorgsfuld, foretrækker at opleve noget på en date, og så er hun mest tilfreds med sine læber. Se hele galleriet her!

Stine er Ugens Instababe: - Har du ikke noget pænt at sige, så hold din mund

Navn: Stine Enevold Andersen

Alder: 21

Bopæl: Aarhus C

Beskæftigelse: Tjener og eventpige

Status: Optaget

Instagram: stineenevold

Kender du en sød, dansk pige over 18 år, der skal være vores næste Instababe - det kan være din veninde, din kæreste, dig selv eller blot en, du har lagt mærke til på Instagram, så send en besked på vores Facebook, Instagram eller en mail til journalist Jakob Flarup på jakobfl@benjamin.dk. Så vender vi tilbage, hvis det bliver aktuelt.

Gik du glip af galleriet med sidste uges Instababe, Anneline, så klik her.

ANNONCE

Vi har valgt dig som Ugens Instababe - hvordan føles det?

At blive valgt som Ugens Instababe er noget, jeg er beæret over. Jeg havde ikke forestillet mig at kunne komme i betragtning. Så jeg tager det som et kompliment.

ANNONCE

Hvad laver du til daglig?

Til daglig er jeg tjener på en sushi-restaurant i Aarhus, og udover det er jeg en del af Cults Eventcrew i Midtjylland. To skønne jobs, jeg beskæftiger mig med.

ANNONCE

Kan du beskrive dig selv med tre ord?

Smilende, sjov og omsorgsfuld 

ANNONCE

Kan du fortælle os en ting om dig selv, som man ikke lige forventer?

Når man ser mig udadtil, er jeg meget åben, glad, smilende og energisk. Det er ikke fordi, det er en facade, jeg har - sådan er jeg bare. Men inde bagved gemmer der sig en ret følsom pige, som tænker meget på sine medmennesker, og som vil gøre alt for, at de har det godt. Jeg er lidt skrøbelig, når det kommer til de lidt mere dybere emner og får ikke altid snakket med folk i forhold til, hvordan jeg selv går og har det, da jeg ikke altid tænker på mig selv først.

ANNONCE

Hvad skal man gøre for at score dig?

Et helt konkret svar på det kan jeg ikke komme med. Kemien har en stor rolle, og hvis den ikke er der, så bliver det ret svært. Drop alle scorereplikkerne, som man fyrer af i byen. Det kommer du ikke langt med. Men hvis du har hjertet det rette sted, god humor og bare hviler i dig selv, så skulle der nok være en god chance. 

ANNONCE

Hvad er du mest tilfreds med ved dig selv?

Hvis jeg skal vælge noget, som jeg er mest tilfreds med ved mig selv, så må det nok blive mit smil og mine læber. Du ser mig sjældent sur eller trist. Jeg har intet imod, at man vælger at få mere fyld i sine læber igennem behandlinger, men der er jeg glad for, at mine læber har en naturlig, god fylde, der fremhæver mit smil.

ANNONCE

Hvordan synes du, at den perfekte date skal være?

Den perfekte date har jeg ikke rigtig tænkt over, men det ville være fedt at komme ud at lave noget, hvor man lærer hinanden at kende. Det kan være hyggeligt at tage ud at spise eller tage i biografen, men jeg foretrækker at komme ud og opleve noget mere "specielt". At udforske hinanden rigtigt og se, om kemien er der på andre måder, end når snakkechatollet kører, og man får en kop kaffe sammen.

ANNONCE

Hvad er det mest akavede, en fyr har sagt til dig i byen?

Nu har jeg været rigtig meget i byen og hørt på rigtig mange dumme kommentarer fra fyre. Så at spole tilbage i tiden og huske de præcise detaljer kan jeg ikke.

ANNONCE

Hvad burde alle mænd vide?

Alle kvinder kan ikke rende rundt med en D-, E-, osv.-skål i BH-størrelse. Så fordi man render rundt med et mindre brystparti, betyder det ikke, at man er mindre kvinde, eller at man ikke også kan have en lidt nedringet kjole på. Hvis du som fyr fx møder en pige i byen, som ikke har et særlig stort brystparti, og du ikke har noget pænt at sige, så bare hold din mund. 

ANNONCE

Når det kommer til sex, hvad er så det vildeste, sjoveste eller mest akavede, du har prøvet?

Jeg er normalt meget åben, men lige i forhold til mit sexliv holder jeg mig til at snakke med mine tætte venner omkring.

ANNONCE

"Ugens spørgsmål": Nu er det endelig ved at være sommer, og det betyder forhåbentlig godt vejr, strand, kolde øl osv.. Hvor kan man finde dig henne til sommer, og hvad er det frækkeste/pinligste sommerminde, du kan komme i tanke om?

Ja, lad endelig sommeren komme til, så vi kan komme ud og hygge os på stranden, grille med vennerne og spille en masse ølbowling. Så udover at være på standen, hygge med vennerne og chille rundt i Aarhus by så kommer jeg til at være lidt rundt omkring, når jeg skal på job. Jeg kan allerede sige nu, at jeg er at finde til ABC Beach Party i Grenå lørdag den 15. juli. 

Et sommerminde kan jeg ikke lige komme i tanke om. Der er simpelhen sket så meget de sidste par år. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt