Magasinet M!

Stodder i et supermarked - Del 1

Hvordan scorer man en kassedame?At kalde sig selv en stodder på et drengerøvssite er en ting, men at kalde sig stodder i den virkelige verden, blandt ældre mennesker, er noget helt andet. Her vil de færreste nemlig erkende, at de er en ægte stodder. Men er dette virkelig så mærkeligt? Nej egentlig ikke, ordets rigtige betydning er jo: 'Tigger / fattig stakkel / dum mand'.
ANNONCE
Stodder i et supermarked - Del 1
Men af uransagelige årsager, har ordet 'stodder' fået en helt anden betydning blandt unge.

Stodderen er ham der altid kommer uden noget at drikke, men alligevel er det ham der bliver stivest. Stodderen er ham der lægger an på din kæreste, selvom han ganske godt ved, at han ikke kan tillade sig det. Stodderen er ham der vælter sidst hjem, men er først ude med sms'en: "Skal vi i byen i aften?" osv. osv.

Kort sagt: Stodderen er ham som alle elsker at hade, men som alligevel altid er inviteret. Stodderen er i os alle sammen, det er bare ikke alle der tør stå ved ham.

Jeg tør stå ved stodderen i min krop. Hvis ikke ved alle ovenstående punkter, så ved nogle af dem. Men nok snak om stodderen, og hvilken type han egentlig er. Det er tid til action, og det skal i få. I skal lære, i skal læse, i skal underholdes - og det skal i blive på ægte stoddermaner.

Når jeg ser mig selv i bakspejlet, forstår jeg ikke hvorfor jeg valgte at lave denne artikel, eller nærmere betegnet researchen til denne artikel. Men hvad gør man ikke for at blive kendt / mere kendt?

Klokken var omkring 16, jeg var i fakta efter den ugentlige popcornsration, og stod plantet bagerst i køen til kasse 1. Her stod jeg så og ventede på at det blev min tur. Jeg var omringet af brød - brød i alle former, der var hundrede forskellige slags boller og mindst lige så mange knækbrødsvarianter. Men da brød ikke interesserer mig særlig meget, stod jeg blot i køen med et fastboltret blik. Et blik som var limet til den, efter min mening, uhyggelig flotte kassedame.

Hun var i starten af 20'erne, langt mørkt hår og havde et par virkelig flotte, store, brune øjne. Der stod jeg så med følelsen, i alle sammen kender, i maven. Jeg gav mig utrolig god tid om at betale, og alle lommer blev taget i brug, i en intens og særdeles tidskrævende aktion efter småmønter. Men da jeg ca. 2 minutter efter, igen stod ude på fortovet, kunne jeg blot takke den skrigende røde faktauniform for, at jeg ikke havde fået stiv tisseflute i den travle indkøbstid. Men det var her, på fortovet foran fakta, jeg kom på den mærkelige idé - at score kassedamer.

Mine tanker var ganske enkle: 'Hvorfor er kassedamer mindre værd end andre piger?'. Kassedamer har to bryster, en fisse og en puls, præcis som alle andre kvinder, og præcis hvad der skal til for at tilfredsstille John Elton.

Jeg var på dette tidspunkt meget tilfreds med mig selv, og så kun fordele i at score kassedamer. Der, foran kasseapparatet, er de uforberedte på scorereplikker, man undgår unødig konkurrence fra andre fyre, og man kan gøre den ellers så kedelige tur i det lokale supermarked, langt mere interessant. Det skulle bestemt prøves!

Men hvordan scorer man en kassedame? - Hvilke scorereplikker skal man fyre af, og hvad skal man egentlig tænke over, inden man lægger varerne på båndet?

Læs med i næste del, hvor jeg vil teste forskellige former for scorereplikker. Om der er forskel på de forskellige supermarkeder og hvilken beklædning man har på. Og om varerne man putter på båndet, samt tidspunktet man handler ind på, har nogen indflydelse.

En artikel som for en gang skyld kan bruges i den virkelige verden - i den travle danske dagligdag. En såkaldt lærerig artikel!
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce