Magasinet M!

Større bryster

Drømmer du om at din kæreste kan få større bryster, uden kirurgisk indgreb!Større bryster
Går du rundt og drømmer om, at kæresten skal have større bryster og en tydeligere kavalergang, uden at skulle igennem et kirurgisk indgreb! Harley Medical Group mener at have fundet løsningen på dette problem.

På kun ti uger kan man få større bryster, kærestens bryster vokser ganske enkelt et helt skål-nummer. Men så skal hun også iføre dig en sports BH i ti timer hver dag, og så anbefales det at man også sover med den. BH'en ligner en fitnesstop.

Og så kan man spørge sig selv, hvordan det skal kunne lade sig gøre. Der er i BH'en indlagt to stykker plastik som blidt presser mod brystet og får det til at udvikle mere brystvæv. Fabrikanten har udtalt, at brysterne vokser lige meget, så man skal ikke være bange for at få skæve bryster, og her taler de om A-skåle, såvel som D-skåle.
BH'en som hedder Brava, skal lægeordineres, og når man har opnået den ønskede bryststørrelse, holder man op med, at bruge den.

Så hvis du vil give et sted mellem 18.000 kr. og 23.000 kr. for at få større babser uden at skulle under kniven, skal du et smut til england. BH'en sælges nemlig ikke i Danmark.

Men, den ultimative gave til kæresten, hvis du har mange penge, og vil spare hende for ar og grimme streger. For ikke, at tale om silicone og saltvand.

Kilder: MyBrava og HarleyMedical
ANNONCE
Del

Seneste nyt