Magasinet M!

Stop træningen! Damerne elsker din dad-bod

Ny forskning viser, at mænd med en lille ølvom klarer sig bedre hos det modsatte køn, ligesom de har mindre sandsynlighed for at få kræft eller blive ramt af et hjerteanfald.

Stop træningen! Damerne elsker din dad-bod

Det er den slags overskrifter, du elsker at læse! 

Selvom du har lidt ekstra på sidebenene, så er det ikke nødvendigvis lig med, at du er helt tabt for det modsatte køn. Forskning fra det anerkendte Yale University i USA viser nemlig, at mænd med en lille ølmave og et par gode 'love-handles' er mere attraktive for kvinderne, skriver Newsweek.com.

For når damerne skal kigge efter den perfekte mand, så kigger de nemlig også på, hvordan manden vil være som far. Og her er forskningen klar - kvinder tror på, at en mand med dad-bod er mere interesseret i at være en god far og kigger mindre efter andre kvinder. Det vil altså sige, at damerne stoler mindre på dig, hvis du har et vaskebræt og biceps på størrelse med træstammer.

Og ikke nok med, at kvinderne er vilde med din krop, så fortæller professor Richard G. Bribiescas, der står bag forskningen, også, at lidt ekstra sul på kroppen giver dig et bedre helbred. 

For lettere buttede mænd har en mindre sandsynlighed for at blive ramt af hjerteanfald og prostatakræft, skriver professoren i sin bog. Altså giver en dad-bod ikke kun opmærksomhed hos damerne, men også et længere og sundere liv.

Så drenge, drop fitness og tag hellere et ekstra slice pizza og en fadøl - damerne elsker det!

ANNONCE
Del

Seneste nyt