Magasinet M!

Stopper Netflix med at lancere hele sæsoner på en gang?

Slut med bingewatching?

En af de ret fede ting ved Netflix som streamingtjeneste er, at man får hele sæsoner på EN gang.

Det vil sige, at du på premieredatoen skal smide stængerne i sofaen og binge, indtil du går kold eller ser det færdigt.


Er Netflix på vej væk fra at smide hele bunker af indhold ad gangen?

Det er et godt spørgsmål, og det er for nylig blevet trukket op af hatten af amerikanske medier, da et par punkter i premierekalenderen, lader op til at premiere udvalgte shows mere episodisk. 

Det gør sig i følge Comicbook.com gældende for 'The Great British Baking Show', der løbende udgives med et afsnit af ugen - måske for at holde spændingen, samtidig med at showet premieres på tv i England. 

En anden serie, der afprøver et lignende format, er den kommende Netflix-produktion, Rhythm & Flow, en rap-konkurrence med T.I. og Cardi B som dommere - her forlyder det, at nye programmer kommer i grupper, en gang om ugen. 

Det kan måske virke som en trend, for at forsøge, at holde på kunderne i længere tid - men det er som sådan ikke noget nyt - og heller ikke unikt fra Netflix. 

I comedy-talkshowet, Patriot Act with Hasan Minhaj, fremlægger værten hver uge aktuelle nye problemstillinger i samfund, populærkultur eller politik - men det er et format, der helt naturligt kræver en løbende udgivselsesplan - i hvert fald, hvis man sætter pris på aktualiteten - det er i øvrigt et fantastisk show, der nemt kan anbefales. 

Vi har talt med Netflix, der understreger, at de ikke har en større plan, om at gå mod ugentlige udgivelser af de helt de store serieproduktioner - så bare rolig: Din bingewatching-afhængighed løber ingen steder! 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE