Magasinet M!

Stor undersøgelse: Så lang tid synes mænd og kvinder at sex skal vare

10 minutter eller flere timer? Få svaret på, hvad mænd og kvinder forbinder med den perfekte længde af en omgang hed sex.Stor undersøgelse: Så lang tid synes mænd og kvinder at sex skal vare

Hvor lang tid skal sex vare? Hvor lang tid skal du, kære mand, kunne holde i sengen? Er der overhovedet noget præcist svar på det? Næppe, men et nyt studie har netop stillet dette spørgsmål til en lang række kvinder og mænd for at komme det svar nærmere.

Det skriver mediet Fusion.

Spørgeundersøgelsen blev foretaget af Kristen Mark, direktør af Sexual Health Promotion Lab ved Kentucky University. Heri samlede hun mere end 14.400 svar ind.

Formålet med studiet var at undersøge mænd og kvinders udholdenhed i sengen og blev sponseret af et firma, som "tilfældigvis" behandler for tidlig ejakulation.

Og resultatet af undersøgelsen tegnede et pænt uomtvisteligt billede. Både mænd og kvinder ønskede, at deres sexakter ville vare dobbelt så lang tid.

Mændene sagde nemlig, at deres gennemsnitlige sex varede i 10 minutter, men ønskede, at det ville vare 20. En ting, der også gjorde sig gældende ved kvinderne.

Ifølge Fusion varierer en sexakt meget - alt fra tre til otte minutter - men et studie fra Penn State University kunne i 2008 berette om, at den ønskede "sex-tid" var nærmere 13 minutter.

Kristen Marks forskningshold fandt desuden ud af, at 55 procent af kvinderne havde faket en orgasme - men det samme havde 30,7 procent af mændene.

Læs mere om studiet her.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE