Magasinet M!

Storbarmet blondine undersøger, hvor mange der kigger på hendes bryster i løbet af en dag

Vi skal hilse at sige, at der er tale om ret mange - og et stærkt budskab!

En kvinde fra New York er kommet på en ret sjov idé ift. at skabe opmærksomhed omkring brystkræft. Hun har skjult et kamera i en knap i trøjen ved sit bryst for at dokumentere, hvor mange mænd og kvinder der kigger på hendes bryst en hel almindelig dag. 

29-årige Whitney Zelig havde en nedringet bluse på udstyret med et kamera, alt imens hun slentrede igennem Manhattan.  Vi kan vist med sikkerhed sige, at hun ikke gik ubemærket hen hos New Yorkerne.

Men udover at se hvor mange, der egentlig kigger på bryster i løbet af en dag, ja, så er der et ret fint budskab med den ellers harmløse undersøgelse. Ideén bag videoen er nemlig, at skabe positiv opmærksomhed omkring bryster og opfordre kvinder til at tjekke sig selv for brystkræft, så det kan blive opdaget tidligt. 

Videoen med Whitney og hendes skjulte kamera viser hurtigt, at efter meget kort tid, ja så har alle forbipasserende næsten kastet blikke på hendes bryster. Det er både men, kvinder og endda en enkelt hund. Hvorfor hunden er fascineret af bryster, det lader vi stå uklart - men det er ret sjovt. 

Whitney kom på ideen til forsøget, fordi hendes egen mor er overlever af brystkræft. Hun ville derfor gerne skabe stor opmærksomhed omkring problemet, med en lidt mere humoristisk tilgang, men samtidig meget seriøse budskab. Og det må vi sige er lykkes. 

Folkene bag har tidligere lavet et lignende koncept, hvor det var hendes bagdel, der stod for skud - og den har fået 14 millioner visninger!

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce