Magasinet M!

Store stjerner i pinlige reklamer

Det er ikke kun herhjemme kendte skuespillere medvirker i pinlige reklamer. Vi har samlet 9 sjove af slagsen - 3 med selveste Arnold Schwarzenegger i hovedrollen.

Store stjerner i pinlige reklamer

Arnold Schwarzenegger i pinlig japansk reklame

 

 

Arnold har aldrig været kendt for at være blandt de største karakterskuespillere i Hollywood. Til gengæld er han kongen af one-liners og er bl.a. kendt for citaterne "I'll be back" "Hasta La Vista" og "get down". Men det er vel de færreste, der kender det berømte citat "Boi Boi", som stammer fra disse underlige og meget pinlige japanske reklamer. Se med på de næste par sider og tjek de andre pinlige reklamer ud.

 

 

Arnold Schwarzenegger i pinlig japansk reklame 2

Den kære Arnold må ha' tænkt: "En reklame i Japan? Det er der sgu da ingen, der opdager". Men åh jo, hr. Governator. Og takket være youtube kan vi alle få lov at se dig folde dig ud som dansende og nuddelspisende bodybuilder til en flok japanere, der skriger: "I want more, I want more". Pinligt. 

 

ANNONCE

 

Arnold Schwarzenegger i pinlig japansk reklame 3

 

Den tredje og sidste pinlige reklame - med Arnold - er måske også den underligste. Vi aner ikke, hvad reklamen er for, men bider mærke i den fede one-liner "boi boi". Arnold kan altså bare et eller andet med citater.

 

Nicolas Cage overspiller - igen

Nicolas Cage er notorisk kendt for at overspille sine roller. Og man kan da heller ikke sige andet end, at det samme gælder i denne japanske reklame. "So, you are twins" "No, we are triplets". "Trip-lets!". Det kan godt ske, at reklamen kun blev vist i Japan, men nøj, hvor er det pinligt det der.

ANNONCE

Pinlige Ben stiller

Gad vide, om det er fra denne reklame, Ben Stiller har hentet inspirationen til filmen Tropic Thunder, hvor en Alpa-Chino i starten af filmen reklamerer for energidrikken Booty Sweat. Vi håber, han er blevet godt betalt, for han mister helt sikkert et par point eller 10 i vores bog med sådan en tarvelig reklame.

ANNONCE

 

Eva Mendes og den kolde Cocio

 

Cocio er dansk og smager guddommeligt. Især på en led tømmermænds-søndag. Med andre ord er Cocio intet mindre end verdens bedste kakao. Og nej, vi får ikke penge af Cocio for at skrive det her, for deres light-produkter smager som praktikantens skridtsved lugter - fælt. For at vende tilbage til sagen er det intet mindre end årets scoop, at cocio har fået überlækre Eva Mendes til at iføre sig et (meget) stramt cocio-kostume og ryste røven ud af den cocio. Nu mangler vi bare en reklame, hvor hun ryster røven ud af sin stramme "uniform".

 

ANNONCE

 

Steven Seagal

Manden der er meget tæt på at opnå Chuck Norris-status med sin dødbringende evne til at aflive folk ved blot at skubbe dem i gulvet, får ødelagt det hele godt og grundigt med denne lamme, japanske reklame. For første gang viser Aikido-kongen svaghedstegn. Hvis man ikke kan slå en hær af onde mennesker ihjel uden en fesen energidrink, fortjener man ikke kult-status som kampsport-legende.

ANNONCE

danse-smølfen John Travolta

Alt, ALT, er galt med denne reklame. Og netop derfor er den også pissesjov. Det er vel de færreste, der dengang havde forestillet sig denne dansende mand som supercool lejemorder i Pulp Fiction, hvor han rent faktisk beviser, at man sagtens kan være cool, selvom man danser. Denne japanske reklame er bare fesen. 

ANNONCE

Wolverine - uden klør

Hugh Jackman scorede rigtig mange drengerøvs-point for sin rolle som den vilde Wolverine i X-men-filmene eller som hacker i filmen Swordfish, hvor han formår at trylle med sin computer med en pistol for tændingen, mens han får et blowjob. Derfor gør det også næsten ondt at se den kære Hugh sælge ud og gi' den som danse-smølf i denne pinlige japanske rip-off af Fat Boy Slims Weapon of Choice med en supercool Christopher Walken i hovedrollen.

ANNONCE

 

 

Del

Seneste nyt

ANNONCE