Magasinet M!

Stormtrooper-flasken er fyldt med galaksens sejeste sprut

Se den her sammen med de skarpeste nyheder fra gadget-land

Stormtrooper-flasken er fyldt med galaksens sejeste sprut
THE ORIGINAL STORMTROOPER DECANTER

Hvis det er en fysisk genstand ude i verden, så findes der højest sandsynligt også en Star Wars variant af det. Ellers er den nok allerede på designstadiet. Der mangler i hvert fald ikke merchandise til film-serien, og nu kan du for eksempel få en The Original Stormtrooper Decanter til at passe godt på din dyrebareste sprut. Jeps, hvordan kan man dog leve uden. Der er plads til 750 milliliter af din favoritsprut i beholderen, og til de helt store aficionados af Star Wars, kan vi forsikre jer om, at den er lavet som en nøjagtig kopi af den hjelm, som Andrew Ainsworth designede til Episode IV i 1976. Hvis du ikke tror på os, må det jo komme an på en prøve.

SE MERE HER

ANNONCE
Stormtrooper-flasken er fyldt med galaksens sejeste sprut
X-CAP LIGHT UP HAT

Dagene bliver kortere, og det bliver langsomt mørkere og koldere. Derfor skal du selvfølgelig have noget gear, der kan holde hovedet varmt og lyse op, hvis du er på camping, cykeltur, løbetur eller lignende. Og det er lige præcis, hvad X-Cap kan levere. X-Cap er i bund og grund en beanie-hue, der er udstyret med en genopladelig lampe, der kan lyse helt op til 120 lumen. Du kan dog skrue op og ned for styrken, så du ikke blænder andre. Med fuldt opladt batteri har du mere end fire timers lys i din hue. X-Cap fås i sort og grå.

SE MERE HER

ANNONCE
Stormtrooper-flasken er fyldt med galaksens sejeste sprut
HUMAN SOUND SMART HEADPHONES

Der er masser af firmaer, blandt andet Apple, der har eller kommer med trådløse hørebøffer eller in-ear headphones. Men helt ærligt, så ligner de allesammen hinanden, og de virker på stort set samme måde. Over-ear, eller på godt dansk: hørebøffer, er store, tunge og ret upraktiske. Og in-ear spiller ikke specielt sindsoprivende og skal møges direkte ind i din øregang. Du er helt sikkert tilfreds med enten den ene eller den anden løsning, men der er jo heller ikke andet på markedet. I hvert fald ikke før nu. Human Inc er nemlig i gang med de sidste skridt for at få deres trådløse 'Sound' på gaden. 'Sound' er en helt unik konstruktion, der forsøger at ramme den perfekte balance mellem komfort og lyd. Og så har 'Sound' nogle helt unikke features, du ikke ser andre steder: selve skallen er touch-følsom, så du bruger den til atstyrevolumen, play, pause, skip og så videre. Du får også noise control, så du styrer, hvor meget af lyden udefra, der kommer ind til dit øre. Og tager du 'Sound' af, så kan de små hørebøffer faktisk bruges som en lille Bluetooth højttaler. Ud over det, så får du oversættelses-software, måling af puls med mere, 12 timers batteritid og en masse andet, der gør, at vi glæder os rigtig meget til at teste disse hørebøffer.

SE MERE HER

ANNONCE
Stormtrooper-flasken er fyldt med galaksens sejeste sprut
NAIM FOR BENTLEY MU-SO

Naims eget Mu-so lydsystem er egentlig skarpt nok i forvejen, men nu har de slået kræfterne sammen med Bentley for at give kassen noget mere stil. Naim for Bentley Mu-so består af et trækabinet svøbt i et lag anodiseret aluminium med design fra grillen på den nye Bentley Bentayga, mens selve farven er den velkendte Bentley Portland. Så er der selvfølgelig også rå musikkraft under motorhjelmen med 450 Watt og individuelle forstærkere til de seks højtalere. Det er lyd-kræs.

SE MERE HER

ANNONCE
Stormtrooper-flasken er fyldt med galaksens sejeste sprut
OLLOCLIP IPHONE 7

Det er mere end fem år siden, Patrick O'Neil startede den første crowdfunding til en lille linse til iPhone, som han kaldte Olloclip 3-in-1 Photo Lens. Det patenterede system blev et kæmpe hit. Som i KÆMPE hit. Der blev solgt over en million linser, og mange fik meget mere ud af deres kamera på deres iPhone 4. Nu kommer Olloclip så med deres første linser til iPhone 7. De fås i tre forskellige modeller - Core, Active og Macro Pro. Core er vidvinkel og 15x macro. Active er 2x tele og en ultra vidvinkel. Macro Pro er 7x/14x og 21x forstørrelse. Hvis du køber hele molevitten, vil du få meget mere ud af din nye iPhone 7's kamera - men så ender det selvfølgelig også med at løbe op i en gevaldig skilling.

SE MERE HER

Leveret af Mandesager.dk

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE