Magasinet M!

Stream 4 film helt gratis fra årets CPH:DOX

Mandag og tirsdag gentager CPH:DOX og Doc Alliance Films succesen fra sidste år. I 48 timer kan du streame fire populære film fra årets CPH:DOX - gratis!

Stream 4 film helt gratis fra årets CPH:DOX

I dag slutter dokumentarfilmfestivalen CPH:DOX, men fortvivl ej. Foruden utallige ekstravisninger til at kurere dine DOX:BLUES, tilbyder festivalen også gratis stream af fire fantastiske dokumentarer, mandag d. 16. og tirsdag d. 17. november. Det er film om alt fra USA's største udbryderkonge, Mark DeFries, til film der ser på, om internettet har en sjæl.

Du kan finde filmene på cphdox.dk eller DAfilms.com fra mandag midnat til tirsdag kl. 23.59.

Klik videre for at læse mere om de fire film

ANNONCE
Stream 4 film helt gratis fra årets CPH:DOX
Yallah! Underground

I kølvandet på det arabiske forår brød en helt ny generation af unge kunstnere igennem. Drevet af et fælles ønske om en fri og fredelig fremtid - og af udsigten til langt om længe at kunne udtrykke sig frit. Rappere, graffitikunstnere, poeter og filmskabere tog del i protesterne og frihedsrusen. Fire år efter den første, folkelige opstand har de unge kunstnere dog stadig en lang og sej kamp foran sig. Men det har ikke taget modet fra dem - tværtimod! Yallah! Underground er et urbant og stilbevidst besøg i den subkulturelle undergrund i et moderne Mellemøsten i kolossal forandring.  

ANNONCE
Stream 4 film helt gratis fra årets CPH:DOX
Human

Forbered dig på verdens største selvportræt. Den franske mesterfotograf Yann Arthus-Bertrand har begejstret og forundret mennesker over hele verden med sine storslåede billeder af menneskelivets mangfoldighed på vores lille planet i værker som  Jorden set fra Himlen og filmen Home. Men denne gang har han vendt sit kamera imod dens indbyggere. Human er et billedskønt og tankevækkende værk om vores forskelle og ligheder, hvem vi er, og hvordan vi kan leve sammen. En cinematisk oplevelse og et antropologisk feltstudie i absolut særklasse, som for enhver pris skal opleves på det store lærred.

ANNONCE
Stream 4 film helt gratis fra årets CPH:DOX
The Mind of Mark DeFriest

Mark DeFriest kunne være blevet astrofysiker eller elite-ingeniør. Men hans liv tog af egne grunde en kriminel drejning, og i dag er han i stedet USA's største flugtkonge. En mand, der - med mange, korte afbrydelser! - har tilbragt næsten hele sit voksne liv i fængsel. Hvad skete der for den åbenlyst begavede og karismatiske mand bag det nu hærgede ansigt? Og kan vi overhovedet regne med, hvad han siger? Et spørgsmål, der presser sig ekstra på, da han pludselig får muligheden for en prøveløsladelse efter 30 år bag tremmer. En rejse ind i en helt usædvanlig mands indre liv.

ANNONCE
Stream 4 film helt gratis fra årets CPH:DOX
In Limbo

Internettet er menneskehedens hukommelse. Her er al verdens viden lagret i binære koder, og serverparkernes hjernelapper er forbundet af lyslederkabler, der strækker sig i et netværk over hele kloden. Men har internettet også en sjæl? Franske Antoine Viviani fører tankeeksperimentet ud i livet i et digitalt essay, hvor et æterisk subjekt - et elektronisk spøgelse - vågner et sted i den retningsløse labyrint af information, og kortlægger en virtuel verden, hvor internettets grundlæggere selv spøger i kablerne. In Limbo er en spekulativ og visuelt enestående udforskning af et sted uden fysisk eksistens.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce