Magasinet M!

Streamer bygger driftbil på en måned

Se Fjallefars færdige drift-projekt

Streameren Fjallefar, kastede sig i foråret ud i et stort projekt. 
Projektet gik ud på, at bygge en driftbil på blot en måned - mens han løbende livestreamede byggeprojektet. Fjallefar aka Foad Darwich, er tidligere driftkører, og derfor var det også et projekt, det gav god mening, for den ellers vellidte game-streamer

Offeret for projektet blev en gammel BMW E46 330i. 

Alle der har været i gang med et bilprojekt, ved hvor afsindigt det lyder, at kaste sig ud i at bygge et dedikeret driftprojekt på så kort tid, men ikke desto mindre, var det planen. 

For at kunne realisere projektet, allierede han sig med smartphonebrandet OnePlus, der dedikerede sig til projektet, men med en ekstra udfordring til projektet: Bilen skulle bygges, ved hjælp af Fjallefars community. 

Det betød, at han overlod alle beslutningerne til sit community. Her opsatte han de forskellige muligheder, for derefter at lade følgerne bestemme. 

ANNONCE
Fjallefar med sin færdige bil - Foto: Jonathan Søe - Streamer bygger driftbil på en måned Fjallefar med sin færdige bil - Foto: Jonathan Søe

Som alle kan se nu, nåede Fjallefar, at få bilen klar til DHB 2019, hvor vi også selv så bilen i aktion, men det var ikke uden udfordringer. 

Med få dage tilbage til færdiggørelse, skød motoren pludselig stemplet ud i gearkassehuset - men Foad fik opbakning fra en masse homies, der hjalp ham til at nå i mål. 

Se videoen her:

ANNONCE
Fotograf

Jonathan Søe - Jonathansoe.dk

Del

Seneste nyt