Magasinet M!

Streaming-guide: Her er oversigten over gratis prøveperioder til karantænetiden

Underholdning til mange uger!

Det er underlige tider, vi befinder os i lige nu. Heldigvis virker det til, at folk efterhånden har forstået alvoren i at forblive hjemme - eller i minimal kontakt med andre så meget som muligt.

Og ja - det er ikke en ideel situation for mange. Hjemmekontoret skal fintunes, konen skal udholdes og børnene driver til vanvid - det kan blive til nogle lange dage!

Heldigvis lever vi i en tid, hvor film og tv-serier blot er et klik væk - og selvom abonnementerne ofte er blevet til den billige ende, så kan man heldigvis køre en prøveperiode for at smugkigge lidt på, hvad der er for et udvalg.

Og for at gøre det nemt for dig har vi lavet en guide til de streamingtjenester, hvor du kan få solid underholdning - og måske gratis prøveperioder eller se indholdet gratis - der er noget for enhver smag!

Se med heunder:

ANNONCE

DRTV

Foruden live-kanaler til fri rådighed har DRs arkiv på nettet et stort udvalg af interessante programmer - alt fra de dokumentarprogrammer, du altid er tvunget til at se hjemme ved de gamle, til en god omgang mad og mandehygge i Nak & Æd. 

Tilgængelighed: Gratis for licensbetalende

ANNONCE

Viaplay

Viaplay har et stort udvalg af de nyeste biograffilm såvel som en række interessante nordiske produktioner. I disse tider sidder de på det helt tunge guldæg - samtlige film i hele James Bond-franchisen!

Tilgængelighed: 2 uger gratis (reklamelink)

ANNONCE

Netflix

Den helt store gigant med det helt store udvalg er en sikker vinder i disse dage - dog har de på nuværende tidspunkt ikke nogen former for rabatter eller prøveperioder. Dog har de et kæmpe udvalg af store seriesatsninger, originalproduktioner og en potpourri af film og serier til al slags humør.

TilgængelighedBasis til 79 kroner, Standard til 99 kroner og Premium til 129 kroner

ANNONCE

DPlay

Discovery Network har en lækker samling af indhold fra Kanal 5, Discovery Channel, Kanal 6 og Kanal 4 - vi behøver blot at sige Bear Grylls, og så ved du, hvorfor du lige bør tune ind på tjenesten!

Tilgængelighed: Gratis (med reklamer)

ANNONCE

Cmore

Den spirende nordiske streamingtjeneste, som har fået fingrene i en lang række internationale titler såvel som eksperimenter med nordiske egenproduktioner - og så har de Peaky Fucking Blinders!

Tilgængelighed: 4 ugers gratis prøveperiode uden binding (reklamelink)

ANNONCE

TV2 Play

Hvis du ikke er typen, der er med på live-tv-bølgen, så har TV2 Plays basisabonnement en lang række muligheder for at dykke ned i spændende doku-programmer såvel som en ordentlig røvfuld reality - her kan især Landmand søger Kærlighed anbefales, hvis du trænger til at krumme tæer!

Tilgængelighed: 30 dages prøveperiode

ANNONCE

HBO Nordic

Genopfrisk Game of Thrones eller hop med på den tredje sæson af Westworld på HBO, som også har solide, gamle klassikere, som fortjener et gensyn - såsom Sopranos, Six Feet Under og Deadwood. 

Tilgængelighed: 2 uger gratis

Amazon Prime Video

Amazons streamingtjeneste er en af de mere ukendte størrelser herhjemme, men ikke desto mindre spækket med interessante størrelser - vi snakker alt fra The Grand Tour med Top Gear-drengene til en underholdende overnaturlig serie, American Gods. 

Tilgængelighed: 7 dage gratis for nye kunder

ANNONCE
Del

Seneste nyt