Magasinet M!

Strømpernes erotiske effekt: Fyr op under fødderne og få den perfekte orgasme

Der er nærmest orgasme-garanti, hvis I beholder strømperne på, når I kryber under dynen. Det viser en ny hollandsk undersøgelse.Strømpernes erotiske effekt: Fyr op under fødderne og få den perfekte orgasme

Er du en af dem, der altid tager uldsokkerne på, inden du skal sove, eller glemmer du bare at tage dem af under sex? Så er der godt nyt til dig, for nu er det nemlig bevist, at strømperne får lov at blive hængende på fødderne, er der større chance for succes under dynen.

Særligt som kvinde har det stor betydning. Undersøgelsen, som er lavet på Rijksuniversiteit Gronningen i Holland viste, at 80 % af kvinderne i undersøgelsen var bedre i stand til at opnå en orgasme, når de beholdt deres sokker på.

Modsat var der kun 50 % af de adspurgte kvinder, uden strømper på, som fik en orgasme under sex. En af forskerne i undersøgelsen siger, at det handler om, at kvinden skal føle sig sikker og afslappet, og det er hun åbenbart med sokkerne på.

Rent biologisk skulle de varme fødder få blodkarrene til at udvide sig, hvilket også skulle være en del af forklaringen på den øgede chance for orgasme.

Snup et par rene strømper

En anbefaling kan være, som dagens.dk skriver, at smide de sure sokker til vask og skifte dem ud med et par natsokker - så er du trods alt lidt mere sexet.

Spørgsmålet er så bare.. Hvis du beholder sokkerne på, som er det mest usexede i hele verden, får du så nogensinde sex igen?

ANNONCE
Del
Om forfatteren
M! M!

Følg på:
Facebook
Instagram

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt