Magasinet M!

Studie indikerer: disse tegn på din højre hånd afslører, om du bliver tyndhåret

Skaldethed på vej?

Hårtab, skaldede pletter og høje tindinger kan være en ubehagelig ting for mange mænd - du kan aldrig rigtig forudsige, hvem der får det og hvornår det kommer.

Det kan tit være forbundet med usikkerhed, dårligt selvværd og noget, man er rigtig træt af i hverdagen. Men det er lidt et af livets lotterier - du kan ikke rigtig vide, om du bliver ramt.

Eller kan du?

Et nyt studie har kigget nærmere på nogle fysiologiske sammenhænge, som måske kan vare 'faresignaler' hos mænd om kommende skaldethed.

Studiet er eksekveret i Taiwan, hvor 240 mænd over en alder på 37 år - alle var diagnoseret med skaldethed.

Studiet kunne indikere, at det specifikt havde noget med fingrene på den højre hånd, som afslørede, hvorvidt en fremtid som tyndhåret stod i kortene.

Resultaterne viste, at det var seks gange mere sandsynligt, at mænd ville få skaldethed, hvis deres ringefinger er længere end deres pegefinger.

Det virker bizart, hvis disse to ting skulle hænge sammen - men det slår sig på, at en længere ringefinger kan være et tegn på en højere eksponering over for testosteron i livmoderen.

Og alt efter hvor meget testosteron, der absorberes inden fødslen, har en påvirkning af alt fra det generelle helbred, sæd-kvalitet og udviklingen af hår-follikler.

Så tag du lige et kig på højre hånd og derefter tindingerne og se, om det giver mening!

Men alt håb er ikke ude. Hvis du er ramt af hårtab i høj eller mindre grad - så kan man få en række tilskud til det.

Eksempelvis er dette en af de mest populære tabletter til at stimulere hårvækst og holde de høje tindinger lidt på afstand:

Modvirk hårtab med disse hårvækst-fremmende tabletter mod mandlig skaldethed

ANNONCE
Del

Seneste nyt