Magasinet M!

Studie: Mænd spiser mere pizza, når de er sammen med kvinder

En god grund til at gå på flere dates!

Du kender sikkert situationen. Du er på date, og du vælger den store bøf, eller den kødfulde pizza, og som regel er der altid plads til lidt mere. 

En ny undersøgelse har kastet lys på et fænomen, vi egentlig ikke vidste eksisterede: Mænd spiser mere, når de er ude med kvinder. 

En undersøgelse i evolutionær psykologi, har undersøgt problematikker i mænds spisevaner, og fundet at mænd spiser mere, når de er ude med kvinder. 

Studiet er foretaget på over to uger på en pizzabuffet, og her er de besøgendes portionstørrelser og selskab blevet vurderet. Undersøgelsen viser at mænd spiser op til 93% mere når de er ude og spise med en kvinde, frem for med andre mænd. Det blev også observeret at mænd er langt mere tilbøjelige til at spise salat, når de er ude med kvinder.

Kvinderne derimod, har forholdsvis uændrede spisemønstre, når de er ude. 

ANNONCE
Studie: Mænd spiser mere pizza, når de er sammen med kvinder

Grunden til dette skyldes selvfølgelig noget i psyken. 

Mænd vil gerne vise sig frem når de er ude med kvinder, og det resulterer sig altså ikke kun i en flot nyvasket bil og et lækkert sæt tøj, men også i et vaskeægte display udi ædekunst. Mand er stor og mægtig. Mand spiser meget. Men det er også fordi vi er dovne. Det er nemlig meget lettere at vise man kan spise meget, end for eksempel at vise hende at man kan løfte en bil, eller løbe en 100-meter hurtigere end de andre. 

Det vildeste af det hele, er at undersøgelsen (Link til rapport) også viser, at kvinder rent faktisk reagerer positivt over for mænd der kan spise meget. Problemet er så bare, at hvis man ikke sørger for at dyrke en masse motion, ja så reagerer de lige dele negativt på en dårlig fysisk form. pizza

Hvad kan vi lære af denne undersøgelse?

1. Inviter hende på buffet. Spis alt det pizza du kan proppe i fjæset, og hold øje med imponerede øjne. 

2. Score.

3. "Motioner" de overskydende kalorier væk. Gerne senere samme aften. Med hendes hjælp.

 
ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE