Magasinet M!

Supermodel spørger sine fans: - Skal jeg have gjort sine bryster mindre? De er åndssvagt tunge!

Skal/skal ikke? Hvad mener du?

Supermodel spørger sine fans: - Skal jeg have gjort sine bryster mindre? De er åndssvagt tunge!

All NEW Bodysuits @fashionnova ?

A post shared by Amber Rose (@amberrose) on May 22, 2017 at 4:32pm PDT

33-årige Amber Rose har allerede slået sit navn fast som en af de mest udadvendte personer på de sociale medier. Hun er kendt for sit modelarbejde, at have datet både Kanye West og Wiz Khalifa, sit korte hår og at have medvirket i flere forskellige tv-shows. Nå ja, og så sine naturlige 36H-bryster. Men med et stort forparti medfølger også stor smerte. Angiveligt. Forleden uploadede Amber nemlig et billede til sine knap 16 millioner Instagram-følgere, hvor hun spurgte, om hun burde få lavet en bryst-reduktion.

Hun skrev:

- Jeg tænker på at få lavet mine bryster mindre i år. Mine bryster er åndssvagt tunge, min ryg gør ondt, og jeg kan ikke have små, søde t-shirts på uden også at bære en bedstemor-BH. Men jeg er ret bange for at få grimme ar. Nogle gode råd? Er der nogle kvinder derude, som er blevet meget lykkeligere, selvom I har fået ar efter en brystreduktion? Og nej, jeg har ingen implantater, så de kan ikke bare operere rundt om brystvorterne. Fortæl mig om jeres oplevelser.

I'm thinking about getting a breast reduction this year ? my boobs are stupid heavy, my back hurts and I can't wear cute lil shirts without a grandma bra. I'm really scared of the lollipop scars tho.... any advice? Are there any ladies out there that are much happier even though you have breast reduction scars? And no I don't have implants so they can't just cut around the nipples ? tell me about ur experiences ?? - muva

A post shared by Amber Rose (@amberrose) on Jul 31, 2017 at 10:30am PDT

ANNONCE

Herefter er det strømmet ind med positive kommentarer - også fra folk, der selv har fået en brystreduktion. Brugeren fightingtogethealth skriver blandt andet:

- Gør det, min pige. Det vil være den bedste ting, du nogensinde har gjort. Jeg lever livet fuldt ud her et år efter. Aldrig har jeg været så glad. Jeg havde altid hadet mine store bryster. De var posede, store og forårsagede masser af smerte. Jeg fik fjernet næsten tre kilo. Hvis du er sund og rask, vil du komme dig helt fint. Enhver kvinde, jeg har talt med, og som har fået foretaget indgrebet, fortryder kun én ting: At de ikke fik lavet det noget før.

Men okay, selvom vi selvfølgelig vil være triste over at miste Ambers dejlige front, så kan mindre nok også gøre det. Og hvis det gør ondt på hende, vil vi selvfølgelig støtte den beslutning fuldt ud.

ANNONCE
Del

Seneste nyt