Magasinet M!

Svenskerne fejrer det nye Call of Duty med interaktivt rave-party og Darude.

Du-du-du-du-duuuu, du-du-duuu, du-du-du-du-duuuu, du-du-duuu

Hvis du har været i live de sidste par årtier, så ved du, at Sandstorm stadig kan få ethvert gulv til at eksplodere - og det faktum er vel egentlig solidt nok til, at man kunne bruge et Darude-rave til at lancere et hvilket som helst produkt. Så hvorfor ikke Call of Duty?

Jeg ved ikke, om det præcis har været pitchet sådan til svenskerne, der planlægger at fejre lanceringen af Call of Duty: Black Ops 6, men det kunne godt have foregået sådan her: "Vi har et lynhurtigt spil. Vi har brug for en legendarisk fest. Og hvem er bedre til at lave legender end manden bag Sandstorm?" Så er scenen sat!

Den 24. oktober bliver Stockholm epicentret for en af de mest unikke gaming-lanceringer i nyere tid:  Rave-kulturen fra 90'erne og den nyeste iteration af Call of Duty smelter sammen i én stor, pumpende fest. Darude, trance-kongen over dem alle, er headliner.

Men før vi når til den ikoniske du-du-du-du-duuuu, er der lige en lille mission: "The Mole" truer med at lukke rave-festen ned, og det er op til deltagerne at forhindre det. Deltagerne bliver kastet direkte ind i en interaktiv oplevelse, hvor de skal opklare ledetråde og sikre, at Darude får lov til at fyre sit set af.

ANNONCE
Sandstorm
?si=ob34Eozb03bA4W--

Mission Accepted: Rave & Save

I stedet for bare at møde op og hænge i baren, bliver gæsterne en del af festen - de skal finde muldvarpen og redde rave'et fra at blive lukket ned, præcis som mange af de undergrunds-raves i 90’erne, der blev stoppet af politiet. Det er en helt igennem Call of Duty-oplevelse: hemmeligheder, spænding og en stor dosis af action - denne gang i form af høj energi og beats, der rykker direkte fra 90'ernes trance-verden.

Der er en dårlig nyhed ved det her episke setup: Konkurrencen er åben, men gælder desværre kun for svenskt bosiddende over 18 år - Activision, det må I simplethen lige oppe jer med til en anden gang! 

ANNONCE
Del

Seneste nyt