Magasinet M!

Swingerklub inviterer på Danmarks største anal-gangbang - efterlyser dygtige anal-barberer

Har du en ferm røvskægs-barber gemt i dig? Eller at du bare er glad for analsex? Så er det her nok noget for dig.Swingerklub inviterer på Danmarks største anal-gangbang - efterlyser dygtige anal-barberer

Det lyder som en aprilsnar, men det er det langt fra. På lørdag, d. 1. april, inviterer den københavnske swingerklub Adam og Eva på det, de selv kalder for Danmarks største anal-gangbang.

Det skriver swingerdating.dk

Et gangbang, der ifølge swingerklubben vil blive krydret med op rimming (slik i numsehul, red.), hård analfisting og ikke mindst anal-barbering, så du kan få noget toptrimmet røvskæg. Og netop analbarberingen er i fokus, da Adam og Eva efterlyser "dygtige og forsigtige anal-barberer", hvis job bliver "at skrabe indgangen lækker og fri".

- Vi ønsker kontakt til en eller flere anal-barberer, der på sikker og forsvarlig vis kan hjælpe såvel kvinder som mænd med at blive helt glatte og super lækre i området lige omkring anus, hvor al morskaben denne dag jo kommer til at foregå, skriver swingerdating.dk og fortsætter:

- Ok, de fleste kan nok godt selv, hvis det nu skal være. Men specielt nemt, hvis ikke lige man er slangemenneske, er det som bekendt ikke. Men så kan du jo passende benytte barberingen i klubben som mental opvarmning for såvel dig selv som de, der eventuelt får lov til at kigge på.

Prisen for det "eksklusive" arrangement, der foregår i tidsrummet 13-18, er 200 kroner for mænd, mens det for par, der i forvejen har et medlemskab til klubben, er gratis. Par, der ikke har et medlemskab, skal slippe 100 kroner, mens single-ikke-medlemmer må hoste op med 300 kroner.

Mener du derimod, at du har, hvad der skal til for at snuppe anal-barber-tjansen, kan du se, hvordan du tilmelder dig, inde på swingerdating.dk

ANNONCE
Del

Seneste nyt