Magasinet M!

Synsk kvinde der forudså 9/11 siger at Obama er den sidste amerikanske præsident - nogensinde!

We're doomed!

Vi ved ikke, om det her er gode eller dårlige nyheder. Donald Trump blev natten til onsdag valgt som USAs næste præsident (hvilket var slemt nok i sig selv), men hvis alt forløber, som Baba Vanga (til højre på billedet herover), en synsk nu afdød kvinde fra Bulgarien, forudså, så kommer Trump aldrig til at sætte sine ben i det ovale værelse (hvilket vi fint kan leve med).

For den kære Baba sagde nemlig - kort før sin død i 1996 - at Barack Obama ville blive USAs sidste præsident nogensinde.

Det skriver sitet Elite Daily.

Nogle mener, at den blinde synske, også kendt som Balkans Nostradamus, korrekt forudså 9/11. Hun sagde nemlig, at "hendes amerikanske brødre" ville blive angrebet af "stål-fugle" oppe fra himlen.

Andre siger også, at hun forudså dræber-tsunamien tilbage i december 2004, efter at hun havde sagt, at en "gigantisk bølge" ville "dække en stor kyst fyldt med mennesker og byer, og at alt ville forsvinde under vandet".

Herefter fik hun ret i, at USAs 44. præsident ville blive en afroamerikaner. Men ja, hun sagde altså også, at han ville blive det store lands sidste af slagsen. Nogensinde.

Men hvad betyder det så? At der vil ske noget medDonald Trump, før han officielt indtræder i sit embede? Vil en atomkrig brydeud inden da og udslette hele verden? Meget kan jo ske fra nu og så til januar.
ANNONCE
Wikimedia - Synsk kvinde der forudså 9/11 siger at Obama er den sidste amerikanske præsident - nogensinde! Wikimedia

Okay, vi kan tillade os at være en smule skeptiske. Vanga sagde nemlig også, at den 44. præsident ville starte 3. Verdenskrig.

- Alle vil stole på og tro, at han også er manden, der kan stoppe den, men det modsatte kommer til at ske. Han vil være skyld i landets sammenbrud, og konflikter mellem nord og syd vil eskalere, sagde hun ifølge Elite Daily.

Det kan godt være, at mange amerikanere var uenige i Obamas politik, men vi tror, at alle er enige om, at der aldrig var en reel trussel for, at en atomkrig brød ud, mens han besad posten som præsident.

Baba Vanga forudså også Jesus' anden genopstandelse, og når han betrådte jorden igen, ville han bygge super-motorveje og hurtige tog. Ifølge Vanga vil Europa også stoppe med at eksistere ved årets udgang. Lad os håbe, at hun blot hentydede til Brexit og finanskrisen i Grækenland. Ellers er vi doomed.

ANNONCE
Del

Seneste nyt