Magasinet M!

Tæskefed trailer: Matt Damon er tilbage i ny voldsom 'Bourne'-film

Så er den femte 'Bourne'- film snart klar. Og møg-seje Matt Damon vender tilbage som den hardcore CIA-dræbermaskine, der selv bliver jaget. Se traileren til det nye action-brag her.

Rigtige mænd elsker spioner, kampsport og snu snigmordere. Sådan er det.

Derfor elsker vi mænd selvfølgelig også de fire bad ass-Bourne-film, der er lavet. Og nu er der endnu mere grund til at holde af den voldelige spion-filmserie, for vores alle sammens action-stjerne Matt Damon vender tilbage som Jason Bourne efter en pause fra hovedrolle-karakteren.

Den 29. juli får den femte Bourne-film i rækken verdenspremiere. Filmen kommer til at hedde noget så opfindsomt som Jason Bourne. Og uden at gætte helt galt kommer CIA-snigmorderen Jason Bourne (Matt Damon) sandsynligvis til at dræbe en skurk eller 10, mens han selv jages af sine egne CIA-chefer, som skabte ham. Og så går der samtidig rygter om, at han kommer til at stå over for en hardcore hacker-type i Edward Snowden-eliten.

Som vi ved fra de andre film, er Bournes hukommelse svækket, men han har langsomt vundet meget af den tilbage. Så mon ikke den skarptskydende og hårdslående herre kommer til at stå over for de folk, der så gerne vil stoppe ham. Rejsen - eller flugten - i den nye film fører ham blandt andet forbi Grækenland og Las Vegas. Steder med to vidt forskellige økonomier, må man nok sige?

Øverst i artiklen kan du se traileren til det nye Bourne-brag.

ANNONCE
YouTube - Tæskefed trailer: Matt Damon er tilbage i ny voldsom 'Bourne'-film YouTube

Matt Damon kommer blandt andet til at spille over for vold-lækre Alicia Vikander (hende den skønne svensker, der spiller Prinsesse Caroline Mathilde i En Kongelig Affære og for nyligt vandt sin første Oscar for sin rolle i The Danish Girl) og den altid cool kat Tommy Lee Jones (No Country for Old Men).   

Det bliver et befriende gensyn med Matt Damon. For i den forrige Bourne-film, The Bourne Legacy, var det drengerøven Jeremy Renner, der agerede Jason Bourne. Ikke et ondt ord om Renner. Men han er ærligt talt ingen Matt Damon (ja, der er kun én Damon, men I ved, hvad vi mener).

Nu har Matt Damon bare at leve op til sin coolness i det nye brag.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce