Magasinet M!

Tæskelækre Margot Robbie forbereder sig til ny rolle: Er SLET ikke til at kende

Du vil ikke tro dine egne øjne, når du ser, hvordan Margot Robbie har forandret sig i forberedelserne op til sin kommende rolle.

Vi kan sige med sikkerhed, at enhver ungkarl har drømt våde drømme om Margot Robbie inden for de seneste år. Hvis ikke for sin rolle i Martin Scorseses Wolf of Wall Street fra 2013, så med garanti for sidste års Suicide Squad, hvor hun spillede den flabede, sexede Harley Quinn.

A photo posted by @margotrobbie on Jul 3, 2015 at 3:13pm PDT

ANNONCE

Men når Robbie næste år kan ses i den biografiske I, Tonya, er der helt andre boller på suppen, når det kommer til den 26-årige gudesmukke skuespillers udseende.

I filmen spiller hun den tidligere kunstskøjteløber Tonya Harding, der sammen med sin mand Jeff Gillooly ved de amerikanske mesterskaber i 1994 blev berømt og berygtet for at have hyret en mand ved navn Shane Stant til at brække rivalen Nancy Kerrigans højre ben. En ting, der skulle sætte Kerrigan ud af spillet i forhold til at deltage ved det forestående Vinter-OL i Lillehammer.

ANNONCE

Uheldigvis for Harding og Gillooly fuckede Shane Stant op, da Kerrigans ben kun blev slemt forslået. Så selvom hun blev nødt til at trække sig fra de nationale mesterskaber, nåede hun stadig at blive klar til De Olympiske Lege, hvor hun senere vandt sølv, mens Harding måtte tage til takke med ottendepladsen.

Da parrets brutale gerning blev opdaget, blev Harding dømt udelukkelse på livstid fra skøjtesporten, mens Gilooly røg to år i fængsel.

Og ja, det er tydeligt at se forskellen på Robbies fysik fra sine tidligere film og til nu:

ANNONCE
YouTube screendump / pocketsofthefuture - Tæskelækre Margot Robbie forbereder sig til ny rolle: Er SLET ikke til at kende YouTube screendump / pocketsofthefuture

Men hun rammer nu Tonya Hardings 90'er-look meget godt:

YouTube screendump / Entertainment Tonight - Tæskelækre Margot Robbie forbereder sig til ny rolle: Er SLET ikke til at kende YouTube screendump / Entertainment Tonight

Der er dog ingen tvivl om, at vi på redaktionen er mere til den gamle Margot, så derfor giver vi dig lige et lille udpluk af hendes Instagram-profil.

A photo posted by @margotrobbie on Nov 29, 2016 at 3:31am PST

A photo posted by @margotrobbie on Dec 16, 2016 at 12:29am PST

A photo posted by @margotrobbie on Sep 17, 2016 at 8:42am PDT

A photo posted by @margotrobbie on May 13, 2016 at 2:50pm PDT

A photo posted by @margotrobbie on Feb 19, 2016 at 6:34am PST

A photo posted by @margotrobbie on Jul 14, 2014 at 4:50am PDT

ANNONCE
Del

Seneste nyt