Magasinet M!

Tæskelækre tatoverede tøser

Her er 15 kendte babes med blæk på kroppen. Og bare rolig - selvfølgelig er Cheryl Cole og Megan Fox med på listen

Tæskelækre tatoverede tøser
Cheryl Cole

Cheryl Cole er lækker. Meget endda. Og den 29-årige engelske sanger er ikke bange for at vise det. Flere mande-magasiner har da også haft hende helt i top på lister over de mest sexede kvinder i verden,

Da Cheryl Cole i 2010 blev skilt fra sin mand, fodboldspilleren Ashley Cole, valgte hun at få lavet en gigantisk sommerfugl på sin lænd.

På næste side får du historien om sommerfuglen.

ANNONCE
Tæskelækre tatoverede tøser
Cheryl Cole (fortsat)

Sommerfuglen tog 11 timer at få lavet og repræsenterer Cheryl Coles nyvundne frihed. Cheryl har fortalt, at hun fik den lavet i eet hug og ikke græd en eneste gang. Men mon ikke tatovøren kneb en tåre, da han vinkede farvel til hende efter at have stirret på hendes numse i 11 timer.

ANNONCE
Tæskelækre tatoverede tøser
Megan Fox

Transformer-baben Megan Fox har dekoreret sin krop med adskillige tatoveringer. Bag på højre skulder har hun et citat fra Shakespeare-stykket King Lear, hvor der står 'We will all laugh at glided butterflies'. Citatet er ikke helt korrekt, men skidt nu med det. Ned ad sin venstre side har hun et andet citat, hvor der står 'There once was a little girl who never knew love until a boy broke her HEART', og på højre underarm er der et billede af Marilyn Monroe. En sammensmeltet måne og stjerne pryder den ene ankel, mens et yin og yang-symbol præger indersiden af venstre vrist. I nakken har hun det kinesiske symbol for styrke, og hvis man trækker lidt ned i hendes trusser, kommer navnet Brian til syne. Hendes kæreste er nemlig Brian Austin Green.

ANNONCE
Tæskelækre tatoverede tøser
Megan Fox

Bag på højre skulder har hun et citat fra Shakespeare-stykket King Lear, hvor der står "We will all laugh at glided butterflies". Citatet er ikke helt korrekt, men skidt nu med det. Nedad sin venstre side har hun et andet citat, hvor der står "There once was a little girl who never knew love until a boy broke her HEART", og på højre underarm er der et billede af Marilyn Monroe. En sammensmeltet måne og stjerne pryder den ene ankel, mens et ying og yang-symbol præger indersiden af venstre vrist. I nakken har hun det kinesiske symbol for styrke, og hvis man trækker lidt ned i hendes trusser, kommer navnet Brian til syne.

Megan Fox er nemlig gift med Brian Austin Green, og de har to sønner sammen.

ANNONCE
Tæskelækre tatoverede tøser
Demi Lovato

Den 20-årige amerikanske musiker har endnu ikke slået igennem på album-hitlisterne, men i 2012 blev hun alligevel hyret af Simon Cowell som en af dommerne i den amerikanske udgave af X-factor.

Og der gør hun det meget godt - altså baseret på udseendet.

På næste side får du et skud af hendes seneste tatovering.

ANNONCE
Tæskelækre tatoverede tøser
Demi Lovato

Billedet her dukkede op på Demi Lovatos Twitter-profil for nylig, og det viser hendes seneste tatoverings-arbejde, der er udført af Kat Von D.

Sådan her sagde Demi Lovato selv om tatoveringen:

"I think it´s beautiful and I love it."

Tæskelækre tatoverede tøser
Drew Barrymore

Den 37-årige amerikanske skuespiller er også med i blæk-klubben. Men hun er meget god til at skjule tatoveringerne.

På næste side kan du dog se et stykke kunst på Drew Barrymores ben.

ANNONCE
Tæskelækre tatoverede tøser
Drew Barrymore

Jeps, der sidder et keltisk kors på Drew Barrymores ben.

Tæskelækre tatoverede tøser
Selena Gomez

Justin Biebers kæreste fik tatoveret romertallet LXXVI (76) i nakken for at ære et familiemedlem. Det er egentlig en meget smart placering, for hun kan bare dække blækket med sit hår, når hun vil skjule den.

ANNONCE
Tæskelækre tatoverede tøser
Rihanna

Sang-dronningen Rihanna er rigtig glad for tatoveringer. Hun har blandt andet en stjerneregn, der løber ned ad nakken, fiskens stjernetegn bag højre øre, en stjerne på venstre øreflip, musiknoder på anklen, en lille bøn skrevet på sanskrit på hoften, sætningen "Frihed er Gud" skrevet på arabisk på venstre side af maven og ordet "Love" tatoveret på højre langefinger. Nårh ja - og så står der "Schhh" på siden af hendes højre pegefinger, ligesom hun har en lille pistol under højre arm, en henna-inspireret drageklo på højre hånd og sætningen "Never a failure, always a lesson" tatoveret over højre bryst.

Men så fik hun lavet prikken over i´et, eller nok rettere tussen under brysterne, hvis vi skal være helt rigtige. Se Rihannas bryst-tatovering på næste side.

ANNONCE
Tæskelækre tatoverede tøser
Rihanna

Jeps, sådan skal dén skæres. Rihanna lagde selv billedet på Twitter i september i år, og kort efter blev det sendt på kryds og tværs over hele kloden.

Tæskelækre tatoverede tøser
Adriana Lima

Den brasilianske supermodel Adriana Lima har en tribal-tatovering og en stjerne på indersiden af sin højre fod. Det vides ikke, hvad tatoveringen betyder, men måske skal man lade være med at tænke så meget over det og bare nyde det flotte billede ...

ANNONCE
Tæskelækre tatoverede tøser
Alyssa Milano

Alyssa Milano var nok en af de bedste grunde til at se tv-serien om de tre hekse fra Warren Manor. I serien er hendes mange tatoveringer skjult, men i virkelighedens verden er der nok at se på. Alyssa har blandt andet en en bedekrans med et kors i enden på højre skulderblad, en engel på venstre ankel, det buddhistiske ord HUM i nakken, en rosenkrans, der løber rundt om højre ankel, og en fe, der kigger op af trussekanten.

ANNONCE
Tæskelækre tatoverede tøser
Angelina Jolie

Brad Pitts smukke kone har været under nålen et utal af gange. Og det er da også blevet til et par besøg hos laserkirurgen for at få fjernet nogle af dem igen. Det skete blandt andet med eksmanden Billy Bob Thorntons navn, som hun havde fået skrevet på venstre skulder. En abstrakt tatovering, hun designede sammen med samme eksmand og fik lavet på armen, blev lavet om til nogle arabiske tegn, ligesom en lille drage, hun fik lavet på lænden i en brandert i Amsterdam, blev tatoveret over med et kæmpe, sort kryds. Og så fortrød hun også sin første tatovering, der var det japanske tegn for døden, som hun fik lavet på sin skulder. Den er i dag erstattet af en tatovering, der repræsenterer sønnen Maddox. Af dem, hun har tilbage, er adskillige små tegn og sætninger, men de mest markante er nok en kæmpe drage på lænden, et gammeltbuddhistiskordsprog på skulderbladet og koordinaterne til de steder i verden, hvor hendes børn er født.

ANNONCE
Tæskelækre tatoverede tøser
Gisele Bündchen

Som så mang andre i modeverdenen har den brasilianske topmodel Gisele Bündchen fået tatoveret en stjerne. Stjernen sidder på hendes venstre håndled, og på indersiden af sin højre ankel har hun desuden fået lavet en lille nattehimmel med måne og stjerner.

Tæskelækre tatoverede tøser
Hayden Panettiere

Den 21-årige amerikanske skuespiller Hayden Panettiere har også været i tatovørstolen et par gange. Den ene gang fik hun lavet symbolet for Løvens-tegn på højre fod, hvilket gik fint, men anden gang er måske årsag til, hun ikke har fået flere. Her fik hun nemlig tatoveret sætningen 'Vivere senza rimipianti', hvilket skulle betyde 'Lev uden at fortryde det' på italiensk. Ironisk nok har hun siden fortrudt tatoveringen ret meget, da der er en stavefejl. Det staves nemlig Rimpianti. Ups.

ANNONCE
Tæskelækre tatoverede tøser
Heidi Klum

Det ligner måske en bølge på undersiden af Heidi Klums højre arm, men faktisk står der Seal - efterfulgt af tre stjerner. For dem, der ikke allerede har gættet det, er Seal navnet på hendes mand, mens stjernerne repræsenterer de tre børn, hun havde, da tatoveringen blev lavet i 2008. I dag har hun faktisk fire børn, så mon ikke tatoveringen snart bliver opdateret.

ANNONCE
Tæskelækre tatoverede tøser
Sienna Miller

Skuespilleren Sienna Miller har en lille stjerne tatoveret lige i trussekanten, ligesom hun har tre stjerner på højre skulder. Stjernerne står efter sigende for tro, håb og kærlighed. Derudover har hun en lille fredsdue på indersiden af sit venstre håndled.

Tæskelækre tatoverede tøser
Tila Tequila

Tila Nguyen - eller Tila Tequila, som den amerikanske realitystjerne/rapper/skuespiller/sanger/model/danser er bedre kendt som - har en lang række tatoveringer. Udvalget er ligeså rodet som hendes cv og tæller blandt andet en gigantisk skorpion bag på højre skulder og et hjerte med to vinger samt en node med to maskingeværer under på højre skulder. I nakken har hun nogle kinesiske skrifttegn, øverst på hvert håndled har hun en stor, nautisk stjerne, og på venstre skulder har hun et hjerte, hvor der står 'C'est la vie'. Ja, sådan er livet.

ANNONCE
Tæskelækre tatoverede tøser
Tila Tequila

Udvalget er ligeså rodet som hendes CV og tæller blandt andet en gigantisk skorpion bag på højre skulder og et hjerte med to vinger samt en node med to maskingeværer under på højre skulder. I nakken har hun nogle kinesiske skrifttegn, øverst på hvert håndled har hun en stor, nautisk stjerne, og på venstre skulder har hun et hjerte, hvor der står "C'est la vie". Ja, sådan er livet.

ANNONCE
Tæskelækre tatoverede tøser
Pamela Anderson

Det er efterhånden mange år og hjemmevideoer siden, at Pamela Anderson løb rundt som livredder i Baywatch, men derfor er hun stadig en babe. Der er også stødt adskillige tatoveringer til den smukke krop, hvor den mest kendte er pigtråden rundt om venstre overarm, men derudover har hun en større tribal-tatovering, der løber den ad ryggen til lænden samt en tatovering rundt om sin ringefinger. Den fik hun i øvrigt lavet, da hun blev gift med Tommy Lee fra Mötley Crüe, og da de delte samme nål, har hun siden givet den skylden for, at hun kort tid efter fik leverbetændelse.

ANNONCE
Del

Seneste nyt