Magasinet M!

Tag dit FPS-game ud i virkeligheden med XL Gel Blasteren

Gel Blaster Surge XL Day N Nite er next-level gellets-sjov

Advertorial i samarbejde med Gel Blaster Danmark

Hvordan har du det med gaming? Her på redaktionen er vi rimelig inkarnerende, og spænder over en bred vifte af genrer, men når det kommer til hurtig multiplayer-sjov med vennerne, er det FPS-spil, skydespillene, som vi altid vender os mod.

Det er en god måde at vende de mørke vinteraftener til noget socialt og konkurrenceagtigt. Men i takt med at foråret folder sig ud, får vi - som alle andre - en større trang til at komme ud i den friske luft, og spillene bliver gemt derhjemme. Der er dog flere måder at tage underholdningen fra FPS-spillet med ud i den virkelige verden, uden at skulle købe sig helt fattig i gear, eller rejse langt for at være i de helt rette omgivelser - og her kommer Gel Blaster, som vi tidligere har været omkring, ind i billedet.

ANNONCE
Gel Blaster Surge XL i aktion - Tag dit FPS-game ud i virkeligheden med XL Gel Blasteren Gel Blaster Surge XL i aktion

Hardball møder vandkrig

De farvestrålende blasters er nemlig den perfekte fusion mellem hardball og vandkrig, med de underholdende gellets, som takket være vand og nogle sugevenlige gel-polymerer, resulterer i muligheden for at duellere med vandbaserede gellets, der ikke slår helt så hårdt som en paintball og ikke på samme måde gør målet vådt og koldt som i vandkrig. 
Som sagt; den perfekte fusion.

Seneste skud på stammen fra Gel Blaster er den velvoksne Gel Blaster Surge XL Day N Nite blaster - med en længde på den pæne side af 50 centimeter uden den aftagelige skulderkolbe - og altså tager sig ud som et givent "primary loadout" fra dit game.

Gel Blaster har virkelig kræset for detaljerne med den store blaster, der giver den god gas på gadgetfaktoren med et væld af gode features. I forhold til den mindre Gel Blaster Surge, er der selvfølgelig andet end størrelsen på spil - selvom skræmmefaktoren er en ven, hvis du tropper op med denne sag!

ANNONCE
Gel Blaster Syrge XL har regulerbar skudstyrke - Tag dit FPS-game ud i virkeligheden med XL Gel Blasteren Gel Blaster Syrge XL har regulerbar skudstyrke

Gel Blaster Surge XL Day N Nite har først og fremmest en regulerbar skudstyrke. Reguleringen sker gennem en lille drejeklemme bag kolben, hvor man med et medfølgende tool kan justere i blasterens styrke. Funktionen er helt mekanisk og kan aflæses lige på siden af blasteren på et power-meter, der viser hvor på spektret indstillingen står. 

Ved den laveste styrke holder blastere en skudstyrke på lige omkring 50 meter i sekundet - det samme som den mindre blaster - men skrues belastningen op, kan skudstyrken komme helt op og nå 76,5 meter i sekundet - det er altså en skudstyrke der er over 50% forbedret i forhold til de mindre blasters. Så kan du lige vurdere situationen i kampens hede og indstille dine skud alt efter om du sniper eller bare skyder løs. 

Med den kraftigere styrke, kommer selvfølgelig også en længere rækkevidde, som er justerbar under combat -men muligheden for at tilpasse blasteren til sin personlige stil stopper ikke her.

ANNONCE
Single-fire, burst-mode eller fuldautomatisk? - Tag dit FPS-game ud i virkeligheden med XL Gel Blasteren Single-fire, burst-mode eller fuldautomatisk?

Blastermode til spontant strategiskifte

Der er tre forskellige blaster-modes på Surge XL Day N Nite, som alle er styret elektronisk. Det indstilles på venstre side af blasteren, hvor man let kan toggle den mellem de tre indstillinger.

Single-fire tilstand affyrer en enkelt gellet per tryk på aftrækkeren, mens burst-mode sender små salver på tre gellets afsted, og fuldautomatisk giver frit løb fra den 1000 gellet store hopper, med 10 gellets i sekundet. Altså kan du holde aftrækkeren i bund i 1 minut og 20 sekunder med fuld smæk på blasteren, inden der skal reloades. Optimalt.

Gel Blaster holder sig også fint med på beatet, når det kommer til opladningen. Som en rigtig positiv ting oplades det indbyggede batteri med et (medfølgende) USB-C kabel, så den altså kan lades med samme kabel som størstedelen af USB-opladelige gadgets i dag sendes af sted med. Blasteren er fuldt opladet fra 0 efter 45 minutter - og det skulle ifølge Gel Blaster give 4 timers fri leg.

Batteriet er selvfølgelig et bærende punkt i, hvor længe du kan holde dig kørende, og som en ekstra feature, er der indbygget en batteriindikator, der gennem fire individuelle lys på ryggen af blasteren giver en indikation om, hvordan batteritilstanden ser ud - det samme gør sig gældende når man oplader den, det er en virkelig nice feature, som vi godt gad at se implementeret på flere blastere.

ANNONCE
Gel Blaster Surge XL har day'n'night mode, der sætter skub under den selvlysende faktor! - Tag dit FPS-game ud i virkeligheden med XL Gel Blasteren Gel Blaster Surge XL har day'n'night mode, der sætter skub under den selvlysende faktor!

Det sidste party-trick er sjovest efter mørkets frembrud. Gel Blaster Surge XL Day N Nite er nemlig en del af Starfire-serien, der dækker over Blasters der kan gennemse selvlysende gellets, så de lyser godt op i mørket. Selve tricket gemmer sig her i Starfire-activatoren, der er en indsats, der slides på mellem blaster og gellet-hopper, og stråler de specielle Starfire-gellets igennem mens de løber igennem blasteren - på den måde opnår de selvlysende gellets max-lysstyrke, inden de fyres ud af løbet, så det i fuldautomatisk tilstand nærmest ligner en laserstråle!

PS. Gel Blaster XL fås for tiden i to forskellige farvevarianter - Den grå day-n-nite edition Surge XL og den lilla Starfire XL - begge modeller kommer med Starfire Activator.

Er du klar til at tage dit spil til næste niveau? Oplev den ultimative kombination af digital strategi og fysisk aktivitet med Gel Blaster Surge XL. Besøg Bilka, Elgiganten eller Føtex for en hands-on demonstration eller for at sikre dig din egen - og gør dig klar til at blive champ i den virkelige verden!

ANNONCE
Del

Seneste nyt